Neem contact op Zoeken
Blogs

​Alle HEUG-bijeenkomsten op een rij

08-02-2018
Door: Jean-François Bloem

Al jaren bezoek ik namens MCX verschillende evenementen van de gebruikersvereniging van Oracle’s PeopleSoft Campus Solutions: de zogenaamde HEUG events. Jullie hebben er vast en zeker al eens iets over gelezen in één van mijn blogs, ik maak er immers vrijwel altijd een kort verslagje van. De evenementen, die georganiseerd worden over de hele wereld, zijn ontzettend waardevol. Een klein overzichtje van mijn bezoeken het afgelopen jaar:
 
HEUG Alliance 2017
In maart van vorig jaar was ik in de allerbekendste gokstad van de wereld: Las Vegas! Buiten het feit dat het natuurlijk een fantastische stad is om te bezoeken, was ook deze HEUG-editie weer een informatieve bijeenkomst. In mijn mini-blogserie wijdde ik uit over de roadmap, maar ook over alle technische en inhoudelijke nieuwtjes. Zo schreef ik bijvoorbeeld over IaaS, PaaS en SaaS, de ervaringen van andere gebruikers in en buiten Nederland maar ook over en diverse nieuwe features binnen PeopleSoft Campus Solutions.
 
HEUG EMEA 2017
Deze vond in oktober afgelopen jaar plaats in het zonnige Barcelona. Opvallend binnen deze editie was het feit dat er veel van onze eindklanten aanwezig waren. Hierdoor waren we in de gelegenheid om goed te inventariseren wat er allemaal speelt binnen het werkveld. Zaken als een upgrade naar versie 9.2, de nieuwe PUM versies en performancevraagstukken waren punten waar veel om te doen was. Ook de tweestrijd tussen Student Cloud en Campus Solutions bleef een belangrijk punt van discussie. Evenals de onderwerpen Hybride Cloud, PaaS en IaaS.
 
HEUG Alliance 2018
Dit wordt de eerstvolgende bijeenkomst! In maart zal de oud Olympische stad, Salt Lake City, in het teken staan van PeopleSoft Campus Solutions. Ik kijk er enorm naar uit, met name naar de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Cloud. Daarnaast lijkt het mij goed om via deze aankondiging ook alvast een oproep te doen: hebben jullie zaken waarmee jullie mij op pad willen sturen? Specifieke vragen die ik daar aan Oracle of overige gebruikers kan stellen? Ik verheug mij op jullie verzoeken! Neem contact op via de contactpagina.