Contact us Zoeken
News

HEUG EMEA Alliance 2019

01-11-2019
Op 22 & 23 oktober 2019 heeft de HEUG EMEA Alliance 2019 weer plaatsgevonden. De organisatie van deze gebruikersconferentie heeft ditmaal Nederland als locatie uitgezocht waarbij de Universiteit van Amsterdam de eer had om het evenement te mogen hosten.
 
Gebruikers van Oracle Campus Solutions uit heel Europa en Zuid-Afrika waren tijdens deze twee dagen aanwezig om zich bij te laten praten over de ervaringen van andere gebruikers en de ontwikkelingen van deze applicatie. Enige tijd geleden was de opvolger van Campus Solutions, te weten Student Cloud, al geïntroduceerd. Gebruikers waren dan ook benieuwd wanneer deze applicatie daadwerkelijk beschikbaar komt. Uit de presentaties is naar voren gekomen dat deze nieuwe versie eerst voor de Amerikaanse markt verder ontwikkeld wordt en op de korte termijn nog niet voor de Europese markt. Voor veel klanten is er dus reden genoeg om door te blijven ontwikkelen in Campus Solutions door bijvoorbeeld steeds meer toepassingen in Fluid te bouwen.
 
Naast het feit dat MCX ook dit jaar weer als sponsor aanwezig was, heeft MCX ook een presentatie en een demonstratie mogen verzorgen over het monitoren van de performance middels het gebruik van van PeopleSoft Health Center.