Werken bij MCX Zoeken
Nieuws

We heten onze nieuwe klanten welkom!

01-10-2021

Velkommen of bienvenue

Het wordt de hoogste tijd dat we bij MCX Deens gaan leren. De Danish Technical University, afgekort DTU, heeft gekozen voor Oracle Campus Solutions en wordt daarmee onze nieuwe klant die we, in samenwerking met CY2, gaan bedienen. DTU wordt internationaal erkend als een toonaangevende universiteit op het gebied van technische en natuurwetenschappen en staat bekend om hun bedrijfsgerichte aanpak, de focus op duurzaamheid en de bijzondere studieomgeving. De hoofdvestiging van DTU bevindt zich sinds de jaren 1970 in Kongens Lyngby, niet ver van de hoofdstad Kopenhagen. Daarom zeggen we: ‘Vi byder DTU varmt velkommen til MCX!’*

Ook SKEMA heeft voor MCX gekozen en daarmee stoffen we onze kennis van de Franse taal ook weer af. Deze Businessschool, met haar hoofdvestiging in Lille, Frankrijk, gaat hun PeopleSoft applicaties door ons laten beheren. Naast een campus in Lille, beschik SKEMA over zes andere campussen. Deze bevinden zich in Brazilië, China, Zuid-Afrika en de V.S. Al deze campussen hebben hetzelfde doel: studenten een multiculturele beleving bieden die het academische leven combineert met internationale professionele ervaring. 'A une collaboration réussie'** vandaar!

Daarnaast heeft het Radboud UMC aangegeven dat MCX het beheer van EBS mag blijven doen. Het Radboud hoeft dus geen aanbesteding uit te schrijven maar blijft ‘gewoon’ nog 3 jaar bij MCX met de optie van 2 jaar erbij. 

* We heten DTU van harte welkom bij MCX!
** Op een succesvolle samenwerking.