Neem contact op Zoeken
Nieuws

Weir Minerals Netherlands B.V. live in de Private Cloud van MCX

20-07-2017
Weir Minerals Netherlands B.V. en MCX hebben de samenwerking verder geïntensiveerd door de hosting van de Oracle E-Business Suite en overige Oracle applicaties onder te brengen in de Private Cloud van MCX. In het verleden was MCX al verantwoordelijk voor het technisch applicatiebeheer, middels remote acces op de systemen van Weir Minerals Netherlands B.V.

Toen bleek dat de hardware aan vervanging toe was, is Weir Minerals Netherlands B.V. zich verder gaan verdiepen in nieuwe, moderne mogelijkheden. Weir Minerals heeft de afweging gemaakt om te investeren in nieuwe hardware of om ook dit deel te outsourcen. Het grote voordeel van deze laatste optie is dat dit leidt tot verdere ontzorging van de IT-afdeling en de organisatie. Weir Minerals Netherlands B.V. heeft daarom de opdracht uiteindelijk aan MCX gegund. De transitie is in een aantal fases uitgevoerd met een totale doorlooptijd van 5 maanden.

Weir Minerals Netherlands B.V. levert onderhouds- en servicewerkzaamheden voor de eigen GEHO, BEGEMANN, WARMAN en ROTO-JET pompen, alsmede onderhoud en revisie aan alle andere merken centrifugaalpompen. De werkzaamheden betreffen ontwerpadviezen, installatie en turnkey project realisatie, onderhoudscontracten, totale kostenbeheersing, alsmede reparatie op locatie of in de eigen goed geoutilleerde werkplaats, technische ondersteuning bij storingen en fabrieksstops en onderhoudsopleidingen en –trainingen.

Weir Minerals Netherlands BV maakt onderdeel uit van de wereldwijde Weir Group.