Over MCX

Over MCX

MCX gelooft in de kracht van specialisten
Zaken die aan het hart gaan, wilt u met de grootst mogelijke kwaliteit waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere taak het best uitgevoerd kan worden met de inzet van een specialist. Wij zijn al sinds 1999 de expert op het gebied van technisch beheer van Oracle applicaties. Ons team bestaat uit beheerspecialisten die stuk voor stuk uw wensen en belangen op de eerste plaats zetten. Kennis, innovatie en partnership zijn bij ons kernbegrippen.
 
Daarnaast dragen wij er altijd zorg voor dat klanten waar voor hun geld krijgen. Gedreven door de prikkels van techniek, doen wij wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Ons uiteindelijke doel? Zorgen dat ICT de business van klanten vooruit helpt. Klanten krijgen bij ons de best mogelijke kwaliteit tegen een vast bedrag per maand: in voor- en tegenspoed. Zo leggen wij onze lat hoog en weet u zeker dat uw systemen altijd op de toppen van hun kunnen presteren. Wij zijn er van overtuigd dat deze aanpak werkt. Het is niet voor niets dat zoveel klanten ons bijna eeuwig trouw blijven.
 
MCX is de technisch beheer specialist van:
  • PeopleSoft
  • Oracle E-Business Suite
  • Fusion Applications
  • Oracle Health Insurance
  • Oracle Financial Services Revenue Management and Billing
  • Corporate Performance  
Onze werkwijze
Uw technisch beheer is in goede handen. Wij bewaken de kwaliteit van onze diensten met de grootst mogelijke zorg. Ons managementsysteem voldoet aan de ISO normeringen 27001:2013, 9001, 14001, MVO prestatieladder niveau 3 en NEN 7510. Ook de zorg om het milieu is verankerd in onze werkwijze, net als de reductie van CO2 uitstoot. Daarnaast is MCX SOC2 Type II en SOC3 gecertificeerd. Het SOC3 rapport kan hier worden gedownload.

Technisch beheer gaat gepaard met heldere afspraken
Wij houden niet van de klassieke klant-leverancier relatie. Door een gelijkwaardige samenwerking komen we tot de beste resultaten. Uiteraard moeten er wel duidelijke afspraken gemaakt worden: deze worden verwerkt in een Service Level Agreement (SLA) en een Dossier Afspraken en Procedures (DAP). Wel zo overzichtelijk en transparant. Daarnaast werken wij altijd met een vaste prijs per maand en een vast aanspreekpunt voor iedere klant. Hierdoor zijn de kosten voorspelbaar en krijgt u nooit nare verrassingen achteraf.