Over MCX

Over MCX

MCX gelooft in de kracht van specialisten
Zaken die aan het hart gaan, wilt u met de grootst mogelijke kwaliteit waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere taak het best uitgevoerd kan worden met de inzet van een specialist. Wij zijn al sinds 1999 de expert op het gebied van technisch beheer van Oracle applicaties. Ons team bestaat uit beheerspecialisten die stuk voor stuk uw wensen en belangen op de eerste plaats zetten. Kennis, innovatie en partnership zijn bij ons kernbegrippen.
 
Daarnaast dragen wij er altijd zorg voor dat klanten waar voor hun geld krijgen. Gedreven door de prikkels van techniek, doen wij wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Ons uiteindelijke doel? Zorgen dat ICT de business van klanten vooruit helpt. Klanten krijgen bij ons de best mogelijke kwaliteit tegen een vast bedrag per maand. Zo leggen wij onze lat hoog en weet u zeker dat uw systemen altijd op de toppen van hun kunnen presteren. Wij zijn er van overtuigd dat deze aanpak werkt. Het is niet voor niets dat zoveel klanten ons bijna eeuwig trouw blijven.
 
MCX is de technisch beheer specialist van:
  • Oracle E-Business Suite
  • PeopleSoft (ERP en Campus Solutions)
  • Oracle Financial Services Revenue Management and Billing
  • SQL database beheer
  • Primavera
Onze werkwijze
Uw technisch beheer is in goede handen. Wij bewaken de kwaliteit van onze diensten met de grootst mogelijke zorg. Ons managementsysteem voldoet aan de ISO normeringen 27001:2013, 9001, 14001, MVO prestatieladder niveau 3 en NEN 7510. Ook de zorg om het milieu is verankerd in onze werkwijze, net als de reductie van CO2 uitstoot. Daarnaast is MCX SOC2 Type II en SOC3 gecertificeerd. Het SOC3 rapport kan hier worden gedownload.

Applicatieportfolio
Niets is zo veranderlijk als ICT. Zo groeit ook het aanbod van een sterk merk als Oracle voortdurend. Wij maken gebruik van de ontwikkelingen en passen onze expertise daarop aan. Oorspronkelijk waren we specialist in het technisch beheer van vooral de Oracle E-Business Suite en Oracle databases, maar inmiddels hebben we onze kennis en kunde uitgebreid over andere applicaties zoals PeopleSoft, Weblogic en Primavera. De doelstelling van MCX is om in ieder geval het beheer van het gehele Oracle applicatieportfolio aan te kunnen bieden. Maar de praktijk heeft geleerd dat klanten ook steeds meer afhankelijk zijn van andere technologieën. Daarom biedt MCX ook het beheer aan van bijvoorbeeld  SQL server, PostgreSQL en MySQL database beheer. Klanten kenden MCX al als betrouwbare beheerpartner van de Oracle technologie en wilden ons graag als beheerpartij meenemen op meerdere producten.  

Ondersteuning nu én in de toekomst
We hebben ons Application Management Framework aangepast op de uitbreiding van ons portfolio. Dat betekent dat we het beheer van alle toegevoegde applicaties en technologieën geautomatiseerd voor u kunnen uitvoeren en in de toekomst ook kunnen blijven uitvoeren. Dit framework wordt door ons team van ontwikkelaars continu verbeterd en verder geoptimaliseerd. Daarnaast ontwikkelen we het selfservice portaal Gisco steeds verder. Op dit platform kunt u een aantal handelingen uitvoeren, waardoor de servicedesk van MCX niet meer nodig is. Het platform ondersteunt onder andere de volgende handelingen:
• Opvragen van een file versie nummer;
• Opvragen van een trace file (inclusief tkprof);
• Overzicht en status van de omgevingen;
• Mogelijkheid tot stoppen en starten van (delen) van de applicatie;
• Uitvoeren van SQL scripts rechtstreeks op de database, zonder toegang tot de server;
• Overzicht van wanneer de omgeving gekloond (ververst) is en wanneer de volgende kloon zal zijn.