oracle

Applicaties

PeopleSoft

PeopleSoft automatiseert administratieve processen en is één van de meest gebruikte ERP-systemen. Onder de naam ‘Application Unlimited’ garandeert Oracle life time support van PeopleSoft voor de toekomst. Van Human Capital Management tot en met Supply Chain Management, Peoplesoft heeft voor elke tak van sport een ERP-systeem beschikbaar. Naast de standaard applicaties heeft Oracle ook branchespecifieke oplossingen ontwikkeld. Eén van deze oplossingen is Campus Solution.

Campus Solutions
Campus Solutions administreert en verwerkt alle informatie over studenten binnen het onderwijs. Denk aan het inschrijven van studenten, het opstellen van studieplannen, planning en de begeleiding van studenten bij de voortgang van hun studie. Een goede aansluiting op veranderende wetgeving en nieuwe ontwikkelingen is een belangrijke voorwaarde waaraan Campus Solutions voldoet. Wij zorgen voor een feilloos beheer van uw onderwijsinformatiesystemen, met al haar karakteristieke kenmerken.
 


Download de brochure "PeopleSoft in de Cloud"

Ik wil meer weten over deze service

Oracle Fusion applicaties

Oracle Fusion applicaties zijn de kern van een bedrijfssysteem; het maakt communicatie mogelijk tussen de basis van systemen, de database, de bovenlaag en de applicaties die op het systeem draaien. Profiteren van de voordelen van de Oracle Fusion applicaties, maar uw data wel opslaan in een Nederlandse Private Cloud? Wij regelen het voor u.
 
Ik wil meer weten over deze service

Corporate Performance

Corporate Performance Management en Financial Governance worden steeds crucialer voor organisaties. Een hoge dataconsistentie en betrouwbaarheid zijn onontbeerlijk. Hyperion en Tagetik  zijn voorbeelden van BI-applicaties die een Business Performance Managementoplossing leveren die in één enkel systeem financiële managementapplicaties integreren met een business intelligence platform. Wij verzorgen de hosting en het technisch applicatiebeheer van deze business intelligence applicaties.
 
Ik wil meer weten over deze service

Oracle E-Business Suite

Oracle E-Business Suite (EBS) is een geïntegreerd systeem voor Enterprise Re