oracle

Applicaties

PeopleSoft

PeopleSoft automatiseert administratieve processen en is één van de meest gebruikte ERP-systemen. Onder de naam ‘Application Unlimited’ garandeert Oracle life time support van PeopleSoft voor de toekomst. Van Human Capital Management tot en met Supply Chain Management, Peoplesoft heeft voor elke tak van sport een ERP-systeem beschikbaar. Naast de standaard applicaties heeft Oracle ook branchespecifieke oplossingen ontwikkeld. Eén van deze oplossingen is Campus Solution.

Campus Solutions
Campus Solutions administreert en verwerkt alle informatie over studenten binnen het onderwijs. Denk aan het inschrijven van studenten, het opstellen van studieplannen, planning en de begeleiding van studenten bij de voortgang van hun studie. Een goede aansluiting op veranderende wetgeving en nieuwe ontwikkelingen is een belangrijke voorwaarde waaraan Campus Solutions voldoet. Wij zorgen voor een feilloos beheer van uw onderwijsinformatiesystemen, met al haar karakteristieke kenmerken.
 


Download de brochure "PeopleSoft in de Cloud"

Ik wil meer weten over deze service

Oracle Fusion applicaties

Oracle Fusion applicaties zijn de kern van een bedrijfssysteem; het maakt communicatie mogelijk tussen de basis van systemen, de database, de bovenlaag en de applicaties die op het systeem draaien. Profiteren van de voordelen van de Oracle Fusion applicaties, maar uw data wel opslaan in een Nederlandse Private Cloud? Wij regelen het voor u.
 
Ik wil meer weten over deze service

Corporate Performance

Corporate Performance Management en Financial Governance worden steeds crucialer voor organisaties. Een hoge dataconsistentie en betrouwbaarheid zijn onontbeerlijk. Hyperion en Tagetik  zijn voorbeelden van BI-applicaties die een Business Performance Managementoplossing leveren die in één enkel systeem financiële managementapplicaties integreren met een business intelligence platform. Wij verzorgen de hosting en het technisch applicatiebeheer van deze business intelligence applicaties.
 
Ik wil meer weten over deze service

Oracle E-Business Suite

Oracle E-Business Suite (EBS) is een geïntegreerd systeem voor Enterprise Resource Planning (ERP). Het biedt de mogelijkheid om verschillende informatiestromen binnen de organisatie aan elkaar te koppelen. Ondernemingen worden zo volledig geautomatiseerd. Oracle EBS biedt voor alle secundaire processen zoals HRM, financiën en logistiek, geïntegreerde modules. Daardoor ontstaat een centrale database, met actuele en eenduidige gegevens. Geen zin en tijd om uw druk te maken over het beheer van Oracle EBS? Wij zorgen voor optimaal beheer.
 
Ik wil meer weten over deze service

Oracle Health Insurance

OHI is een backoffice-applicatie voor zorgverzekeraars. Hiermee worden zaken geregeld als declaratieverwerking, administratie en zorginkoop. Naast deze applicatie is er ook Oracle Health Insurance Business Intelligence. Dit is een datawarehouse waarbij data uit Oracle Health Insurance Back Office gebruikt kan worden voor analyses en rapportages. Tot slot bestaat ook Oracle Health Insurance Self Service. Deze webapplicatie zorgt ervoor dat verzekerden toegang krijgen tot hun gegevens om bijvoorbeeld mutaties of correcties aan te brengen. Het technisch beheer van Oracle Health Insurance is een tijdrovende en intensieve taak. Wij nemen deze uitdaging graag van u over.
 
Ik wil meer weten over deze service

Oracle Financial Services Revenue Management en Billing

Oracle Financial Services Revenue Management en Billing is een moderne billing applicatie voor het bankwezen, de verzekeringswereld en zorginstellingen. De applicatie is gebouwd op een honderd procent Service Oriented Architecture (SOA).


Ik wil meer weten over deze service

Applicatieportfolio

Niets zo veranderlijk als ICT. Zo groeit ook het aanbod van een sterk merk als Oracle voortdurend. Wij maken gebruik van de ontwikkelingen en passen onze expertise daarop aan. Oorspronkelijk waren we specialist in het technisch beheer van vooral de Oracle E-Business Suite. Inmiddels hebben we onze kennis en kunde uitgebreid voor vier andere applicaties: Peoplesoft, BEA, Fusion Middleware en Oracle Health Insurance. Met deze extra applicaties hebben we de doelstelling om marktleider te blijven op het gebied van technisch beheer van Oracle-applicaties.

Ondersteuning nu én in de toekomst

We hebben ons Application Management Framework aangepast op de uitbreiding van ons portfolio. Dat betekent dat we het beheer van deze toegevoegde applicaties geautomatiseerd voor u kunnen uitvoeren. En in de toekomst ook kunnen blijven uitvoeren. Want we kijken vooruit naar Oracle Fusion Applications, het nieuwe Oracle-programma dat onderdelen van verschillende technologieën in zich verenigt. Hierdoor kunt u nog lang gebruikmaken van uw Oracle-software. En wij bieden u continuïteit van het technisch beheer daarvan.
Ik wil meer weten over deze service