oracle

Applicaties

PeopleSoft

PeopleSoft ERP
PeopleSoft automatiseert administratieve processen en is één van de meest gebruikte ERP-systemen. Onder de naam ‘Application Unlimited’ garandeert Oracle life time support van PeopleSoft voor de toekomst. Van Human Capital Management tot en met Supply Chain Management, Peoplesoft heeft voor elke tak van sport een ERP-systeem beschikbaar. Naast de standaard applicaties heeft Oracle ook branchespecifieke oplossingen ontwikkeld. Eén van deze oplossingen is Campus Solution.

Campus Solutions
Campus Solutions administreert en verwerkt alle informatie over studenten binnen het onderwijs. Denk aan het inschrijven van studenten, het opstellen van studieplannen, planning en de begeleiding van studenten bij de voortgang van hun studie. Een goede aansluiting op veranderende wetgeving en nieuwe ontwikkelingen is een belangrijke voorwaarde waaraan Campus Solutions voldoet. Wij zorgen voor een feilloos beheer van uw onderwijsinformatiesystemen, met al haar karakteristieke kenmerken.


Download de brochure "PeopleSoft in de Cloud"

Ik wil meer weten over deze service

Oracle E-Business Suite

Oracle E-Business Suite (EBS) is een geïntegreerd systeem voor Enterprise Resource Planning (ERP). Het biedt de mogelijkheid om verschillende informatiestromen binnen de organisatie aan elkaar te koppelen. Ondernemingen worden zo volledig geautomatiseerd. Oracle EBS biedt voor alle secundaire processen zoals HRM, financiën en logistiek, geïntegreerde modules. Daardoor ontstaat een centrale database, met actuele en eenduidige gegevens. Geen zin en tijd om uw druk te maken over het beheer van Oracle EBS? Wij zorgen voor optimaal beheer.
Ik wil meer weten over deze service

Oracle Financial Services Revenue Management en Billing

Oracle Financial Services Revenue Management en Billing is een moderne billing applicatie voor het bankwezen, de verzekeringswereld en zorginstellingen. De applicatie is gebouwd op een honderd procent Service Oriented Architecture (SOA). 


Ik wil meer weten over deze service

Primavera

Primavera is een Enterprise Project Portfolio Management applicatie. Deze applicatie bevat projectmanagement, productmanagement, samenwerkings- en controlemogelijkheden. Daarnaast integreert Primavera met andere Enterprise applicaties zoals de Oracle E-Business Suite. MCX biedt Primavera aan als dienst middels een Private Cloud toepassing. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de hosting, het technisch beheer of security, maar wordt de regie over de functionaliteit behouden. Wij helpen u graag bij de implementatie en het beheer.   


Ik wil meer weten over deze service