Nieuws

DAB Vloot België kiest wederom voor MCX
Sep 14, 2018 Deze week is bekendgemaakt dat DAB Vloot voor de derde keer op rij de samenwerking gaat voortzetten met MCX. De samenwerking is voor de duur van vier jaar. Als sinds 2010 is verloopt de samenwerking vlekkeloos. Er wordt dan ook gesproken over een partnership in plaats van een traditionele klant-leveranciersverhouding.

VLOOT is een rederij in Vlaanderen met een specialisme in management van overheidsvaartuigen. In België en Nederland zet VLOOT zich in voor…
Lees meer
Upgrade PeopleSoft Campus Solutions 9.2 succesvol internationaal uitgerold voor INSEAD
Jul 31, 2018 De internationale business school INSEAD is, in samenwerking met MCX, op 23 juli 2018 succesvol live gegaan met de nieuwe versie van PeopleSoft Campus Solutions. Deze technische upgrade was voor INSEAD nodig om verzekerd te zijn van support voor de applicatie en vanwege het feit dat versie 9.2 en PeopleTools 8.55 meer mogelijkheden biedt om gebruikersvriendelijke schermen te ontwikkelen.

MCX werkte begin 2017 reeds succesvol samen met INSEAD in het oplossen van…
Lees meer
Een geslaagde MCX-klantendag
Jul 03, 2018 Tussen de chimpansees, gorilla’s en bonobo’s vond dit jaar MCX’ tweede officiële klantendag plaats. We kijken er met een goed gevoel op terug!
 
De presentatie van Priscilla Trip en Mañana Hulstein-den Hartog van Dommerholt Advocaten gaf veel stof tot nadenken. Wat houdt de AVG precies in? Voor wie is deze nieuwe wet eigenlijk relevant? Met veel geduld en een frisse toon werden alle kernbegrippen rondom de AVG stuk voor stuk besproken. Betrokkenen,…
Lees meer
Programma MCX-klantendag: 21 juni 2018
Jun 12, 2018 Het is bijna zo ver: een nieuwe editie van de MCX-klantendag. Op het programma staan zowel plenaire- als breakout-sessies waarin de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in relatie tot Oracle centraal zal staan. Buiten deze nuttige en praktische insteek is ook de locatie een goede reden om te komen. Want terwijl wij ons buigen over de AVG, zullen de chimpansees en gorilla’s om ons heen zich druk maken over héél andere zaken!
 
Het…
Lees meer