Nieuws

MCX breidt applicatieportfolio uit met Primavera
Dec 10, 2018 Sinds kort behoort de applicatie Primavera tot het portfolio van MCX. Dit betekent dat wij nu ook deze applicatie voor u kunnen beheren. Primavera is een Enterprise Project Portfolio managementsoftware en is in 1983 gelanceerd door Primavera Systems Inc, het bedrijf dat in 2008 werd overgenomen door Oracle. De software omvat project- en productmanagement, samenwerking- en controlemogelijkheden en integreert met andere Enterprise software zoals de Oracle E-Business Suite. 

Van oudsher betroffen de…
Lees meer
HEUG EMEA 2018: het jaar van integratie & Student Cloud
Oct 19, 2018 Dit jaar vond het grootste evenement voor Oracle-gebruikers HEUG EMEA 2018 op 9 en 10 oktober plaats in Antwerpen. HEUG is de internationale gebruikersvereniging van instellingen uit het hoger onderwijs die Peoplesoft Campus Solutions gebruiken. Meer dan 35 onderwijsinstellingen van over de hele wereld, van Cambridge tot Pretoria (Zuid-Afrika) tot Amsterdam. Met rond de 175 bezoekers uit het onderwijs was de opkomst dit jaar weer groter dan vorig jaar. Ieder jaar worden de ontwikkelingen en…
Lees meer
DAB Vloot België kiest wederom voor MCX
Sep 14, 2018 Deze week is bekendgemaakt dat DAB Vloot voor de derde keer op rij de samenwerking gaat voortzetten met MCX. De samenwerking is voor de duur van vier jaar. Als sinds 2010 is verloopt de samenwerking vlekkeloos. Er wordt dan ook gesproken over een partnership in plaats van een traditionele klant-leveranciersverhouding.

VLOOT is een rederij in Vlaanderen met een specialisme in management van overheidsvaartuigen. In België en Nederland zet VLOOT zich in voor…
Lees meer
Upgrade PeopleSoft Campus Solutions 9.2 succesvol internationaal uitgerold voor INSEAD
Jul 31, 2018 De internationale business school INSEAD is, in samenwerking met MCX, op 23 juli 2018 succesvol live gegaan met de nieuwe versie van PeopleSoft Campus Solutions. Deze technische upgrade was voor INSEAD nodig om verzekerd te zijn van support voor de applicatie en vanwege het feit dat versie 9.2 en PeopleTools 8.55 meer mogelijkheden biedt om gebruikersvriendelijke schermen te ontwikkelen.

MCX werkte begin 2017 reeds succesvol samen met INSEAD in het oplossen van…
Lees meer