Nieuws

Lekkerkerker kiest voor het gemak van service en onderhoud bij MCX
Sep 26, 2017 Lekkerkerker is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten, draglineschotten, oprijschotten en bouwhekken. Het familiebedrijf, van oorsprong een sloopbedrijf, bestaat al sinds 1905 en is sinds jaar en dag gevestigd in Rotterdam. In totaal bestaat het bedrijf uit 14 personen, waarvan er 7 op kantoor werken. De rest is buitendienst. Voor de dagelijkse werkzaamheden gebruikt Lekkerkerker de Oracle E-Business Suite, waarbij MCX de hosting en het beheer verzorgt.

Van het gulden- naar het…
Lees meer
Sweco realiseert kostenbesparing van 50 procent door dienstverlening MCX
Sep 26, 2017 Sweco, het vroegere Grondmij, maakt een mooie belofte op hun website. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt namelijk de samenlevingen en steden van de toekomst. Dat doet de organisatie met name door ingenieursadvies en diensten te leveren op het gebied van architectuur. Sweco is één van de grootste Oracle E-Business Suite gebruikers. Niet qua omvang, maar zeker als het gaat om de hoeveelheid modules die ze gebruiken. Aan het begin van dit decennium zochten ze een nieuwe…
Lees meer
Donatie aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Sep 19, 2017 Jaarlijkse donatie en bijdrage aan de kenniseconomie
Eenmaal per jaar doneert MCX een bedrag aan goede doelen. Alle medewerkers mogen daarvoor goede doelen aandragen en wordt het budget over deze goede doelen verdeeld. Daarnaast is het streven om een bijdrage te leveren aan de kenniseconomie van Nederland, door tijd te besteden aan het onderwijs, zodat er meer aansluiting komt tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Donatie aan het LUMC
Maar…
Lees meer
Milieu ISO 14001 / MVO
Aug 01, 2017 MCX is een organisatie die te allen tijde streeft naar kwaliteit, continuïteit, objectiviteit en tevreden klanten. Dit vindt plaats in de wereld waarin wij allen werken, wonen en recreëren. MCX heeft zich daarom eveneens tot doelgesteld om deze wereld, het milieu, zo weinig mogelijk te belasten en dit onderdeel te laten zijn van het beleid. Dit heeft geleid tot certificering van ISO 14001 en MVO prestatieladder niveau 3.

De volgende punten dragen…
Lees meer