Nieuws

Donatie aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Sep 19, 2017 Jaarlijkse donatie en bijdrage aan de kenniseconomie
Eenmaal per jaar doneert MCX een bedrag aan goede doelen. Alle medewerkers mogen daarvoor goede doelen aandragen en wordt het budget over deze goede doelen verdeeld. Daarnaast is het streven om een bijdrage te leveren aan de kenniseconomie van Nederland, door tijd te besteden aan het onderwijs, zodat er meer aansluiting komt tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Donatie aan het LUMC
Maar…
Lees meer
Milieu ISO 14001 / MVO
Aug 01, 2017 MCX is een organisatie die te allen tijde streeft naar kwaliteit, continuïteit, objectiviteit en tevreden klanten. Dit vindt plaats in de wereld waarin wij allen werken, wonen en recreëren. MCX heeft zich daarom eveneens tot doelgesteld om deze wereld, het milieu, zo weinig mogelijk te belasten en dit onderdeel te laten zijn van het beleid. Dit heeft geleid tot certificering van ISO 14001 en MVO prestatieladder niveau 3.

De volgende punten dragen…
Lees meer
Intentieverklaring MCX en Dopharma Holding B.V.
Jul 24, 2017 Dopharma Holding B.V. en MCX sluiten een intentieverklaring voor het beheer van de Oracle E-Business Suite. De doelstelling van deze intentieverklaring is dat MCX vanaf oktober 2017 het gehele beheer over zal nemen. Dit behelst het functionele, technische en technisch applicatiebeheer van de Oracle E-Business Suite.

Dopharma, een van oorsprong Dordrechts farmaceutisch bedrijf, levert sinds 1969 kwaliteitsdiergeneesmiddelen voor de veehouderij. Destijds begonnen als éénmanszaak, maar nu uitgegroeid tot een bedrijf met 6…
Lees meer
Weir Minerals Netherlands B.V. live in de Private Cloud van MCX
Jul 20, 2017 Weir Minerals Netherlands B.V. en MCX hebben de samenwerking verder geïntensiveerd door de hosting van de Oracle E-Business Suite en overige Oracle applicaties onder te brengen in de Private Cloud van MCX. In het verleden was MCX al verantwoordelijk voor het technisch applicatiebeheer, middels remote acces op de systemen van Weir Minerals Netherlands B.V.

Toen bleek dat de hardware aan vervanging toe was, is Weir Minerals Netherlands B.V. zich verder gaan verdiepen…
Lees meer