Nieuws

Aanpassingen licentievoorwaarden Oracle
Jan 31, 2017 Afgelopen week heeft Oracle aanpassingen gedaan in de licentievoorwaarden. De kernboodschap is dat de Oracle Processor Core Factor Table niet meer van toepassing is op de vCPU's van verschillende cloud providers, waaronder Microsoft Azure en Amazon Web Services. Deze wijziging heeft geen invloed op uw omgevingen bij MCX, alleen voor eventuele losse Oracle databases die u heeft geplaatst bij een van de genoemde cloud providers.
Lees meer
DEUG 2016
Nov 14, 2016 Ook dit jaar is MCX weer Gold Sponsor van de DEUG conference welke gehouden wordt op 16 november. De DEUG conference wordt dit jaar gehouden bij Hogeschool InHolland in Diemen. Tijdens deze conference zal MCX onder andere een presentatie houden over PeopleSoft 9.2 en PeopleSoft Update Manager (PUM).
Lees meer
HEUG Arab 2016
Nov 11, 2016 Dit jaar wordt voor de derde maal de Arab Alliance georganiseerd. Deze conferentie is dit jaar op 15 en 16 november in Abu Dhabi UAE. Ook MCX zal bij deze conferentie aanwezig te zijn om haar kennis te delen met de instellingen die lid zijn van deze gebruikersvereniging. 
Lees meer
HEUG EMEA 2016
Nov 04, 2016 MCX was ook dit jaar weer Silver Sponsor van de HEUG EMEA en net als andere jaren was de HEUG EMEA weer een groot succes. Er waren weer interessante sessies en presentaties en het was goed om te horen wat er leefde binnen de gebruikers EMEA community. Op naar de volgende! 
Lees meer