Nieuws

Upgrade en uitbreiding dienstverlening voor Lekkerkerker
Sep 16, 2015 Nadat MCX reeds jaren het remote beheer mocht verzorgen van de Oracle E-Business Suite heeft Lekkerkerker het moment van de upgrade naar Release12 aangegrepen om zich opnieuw te bezinnen op de toekomst. Lekkerkerker heeft de beslissing genomen om zelf niet langer verantwoordelijk te zijn voor de housing en infrastructuur, maar deze bij MCX af te nemen middels een Private Cloud oplossing. Tijdens de upgrade is er tevens een migratie geweest van Windows naar Linux en…
Lees meer
Technische upgrade voor DCMR Milieudienst Rijnmond
Jul 31, 2015 DCMR heeft in de zomer van 2015 een opdracht uitgeschreven voor ondersteuning bij de upgrade van versie 11i naar Release 12 van de Oracle E-Business Suite. De opdracht is aan MCX gegund en zal dit najaar plaatsvinden.
Lees meer
OpenSSL - ssl-bug
Jul 14, 2015 Op 9 juli is er een bug in de OpenSSL bibliotheek bekend gemaakt. Deze bug is van toepassing op de versies 1.0.2b, 1.0.2c, 1.0.1n en 1.0.1o van OpenSSL. MCX heeft een analyse van haar serverpark uitgevoerd en tevens de servers van klanten gecontroleerd waarvoor we op afstand beheer uitvoeren. De genoemde versies zijn niet aangetroffen. Daarmee is er dus geen server kwetsbaar.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met…
Lees meer
Uitbreiding contract Medisch Spectrum Twente
Jun 30, 2015 Al sinds 2009 verzorgt MCX het remote beheer van de Oracle E-Business Suite voor het Medisch Spectrum Twente. Onlangs heeft het Medisch Spectrum Twente besloten om het huidige contract uit te breiden en ook de hosting van de Oracle E-Business Suite, middels een Private Cloud, bij MCX onder te brengen.
Lees meer