Nieuws

Technische upgrade voor DCMR Milieudienst Rijnmond
Jul 31, 2015 DCMR heeft in de zomer van 2015 een opdracht uitgeschreven voor ondersteuning bij de upgrade van versie 11i naar Release 12 van de Oracle E-Business Suite. De opdracht is aan MCX gegund en zal dit najaar plaatsvinden.
Lees meer
OpenSSL - ssl-bug
Jul 14, 2015 Op 9 juli is er een bug in de OpenSSL bibliotheek bekend gemaakt. Deze bug is van toepassing op de versies 1.0.2b, 1.0.2c, 1.0.1n en 1.0.1o van OpenSSL. MCX heeft een analyse van haar serverpark uitgevoerd en tevens de servers van klanten gecontroleerd waarvoor we op afstand beheer uitvoeren. De genoemde versies zijn niet aangetroffen. Daarmee is er dus geen server kwetsbaar.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met…
Lees meer
Uitbreiding contract Medisch Spectrum Twente
Jun 30, 2015 Al sinds 2009 verzorgt MCX het remote beheer van de Oracle E-Business Suite voor het Medisch Spectrum Twente. Onlangs heeft het Medisch Spectrum Twente besloten om het huidige contract uit te breiden en ook de hosting van de Oracle E-Business Suite, middels een Private Cloud, bij MCX onder te brengen.
Lees meer
Opdracht Provincie Drenthe opnieuw aan MCX gegund
Jun 11, 2015 De Provincie Drenthe heeft in mei 2015 een aanbesteding uitgeschreven voor het Technisch applicatiebeheer van de Oracle E-Business Suite en alle Oracle databases. Nadat MCX reeds in 2011 een opdracht van de Provincie Drenthe gegund heeft gekregen, zal de samenwerking tussen de Provincie en MCX opnieuw door gunning verlengd worden.
Lees meer