Nieuws

Oracle E-Business database bug
Jan 20, 2015 Op 20 januari 2015 is er een bug gepubliceerd die betrekking heeft op de Oracle E-Business Suite database. Deze bug maakt het mogelijk om via het netwerk zonder inloggegevens kwaadaardige code in de database te installeren.

Dit geeft een aanvaller vervolgens de mogelijkheid om bijvoorbeeld data uit de database te verkrijgen. MCX informeert de relevante klanten aangezien niet alle klanten zijn getroffen door deze bug.
 
Als er geen contact…
Lees meer
NTP bug (ICSA-14-353-01)
Dec 19, 2014 Op 19 december is een bug in NTP software bekend gemaakt. NTP zorgt voor tijdsynchronisatie. Deze software maakt het mogelijk om een denial of service aanval uit te voeren op de servers die deze dienst aanbieden.

MCX heeft de servers in het serverpark, die onder het beheer van MCX vallen, van een update voorzien. Hiermee is de dreiging van een aanval geminimaliseerd.

Mochten er vragen zijn dan kunt u…
Lees meer
Donaties goede doelen 2014
Dec 01, 2014 In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doneert MCX ook dit jaar weer een bedrag aan een aantal goede doelen.


De goede doelen voor 2014 zijn:

Artsen zonder Grenzen
Wereld Natuur Fonds
Projecthulp Haïti
Dierenhoeve Noordwijkerhout
Stichting Hartekind
Stichting KiKa
Stichting van het Kind
Theater Kamak
Serious Request 3FM
Lees meer
Geslaagde HEUG-conferentie 2014
Oct 17, 2014 Op 15 en 16 oktober heeft de jaarlijkse HEUG-conferentie plaatsgevonden. In 11 rondes met in totaal 57 sessies en workshops was er een zeer compleet aanbod van kennis en ervaringen over PeopleSoft Campus Solutions.

Deze conferentie is goed bezocht door gebruikers uit Europa, Midden-Oosten, Afrika en de Verenigde Staten en gaf eens te meer aan dat de PeopleSoft gebruikers een hechte community vormen. Veel klantervaringen werden gedeeld met als doel om elkaar…
Lees meer