Nieuws

Mar 29, 2019
Liverpool John Moore University kiest voor MCX

Liverpool John Moore University (afgekort LJMU) gebruikt al jaren PeopleSoft Campus Solutions als Studenten Informatie Systeem. De huidige release betreft versie 9.0 en om de applicatie door te kunnen ontwikkelen, en om verzekerd te zijn van support van Oracle, heeft LJMU in 2018 de beslissing genomen om een upgrade uit te voeren naar versie 9.2. Naast deze upgrade vinden er ook upgrades van de Peopletools versie en de Oracle database plaats. Omdat LJMU een dergelijke major upgrade nog niet zelfstandig heeft uitgevoerd, is de keuze gemaakt om dit uit te besteden aan specialist. Na een selectietraject en de onderhandelingsfase is MCX in maart gecontracteerd als partner om deze upgrade voor LJMU te verzorgen.

Na Koç University in Istanbul, INSEAD Business School in Fontainebleau, VUB in Brussel, IESE in Barcelona is dit wederom een mooi nieuw internationaal succes voor MCX.

Over Liverpool John Moore University
Liverpool John Moores University is een universiteit in de Engelse stad Liverpool. De Universiteit kent zijn oorsprong in de Liverpool mechanica school of Arts, opgericht in 1823. Deze is later omgedoopt tot de Liverpool Polytechnic. In 1992, naar aanleiding van een akte van het Parlement heeft er een nieuwe naamswijziging plaatsgevonden en werd het daarmee Liverpool John Moores Universiteit. De universiteit is vernoemd naar Sir John Moores, een lokale zakenman en filantroop, die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het ontstaan en het verder uitbouwen van deze universiteit.

De universiteit heeft 22.445 studenten, waarvan 18.325 undergraduate studenten zijn en 4.115 postdoctoralen zijn, waardoor deze universiteit in het Verenigd Koninkrijk tot de 35 grootste universiteiten behoord. 

Help us share this
Share Share Share Share Share