Nieuws

Support Oracle E-Business Suite release 12.1.3
Nov 01, 2019 Graag willen we jullie updaten over het support op EBS release 12.1.3.
In december 2021 eindigt het Premier support op deze release (Doc ID 1494891.1). Een overstap naar release 12.2 vergt een goede voorbereiding en planning. Daarom is het belangrijk om tijdig na te denken over de eventuele wensen met betrekking tot een overstap. Wij denken graag met u mee en kunnen u ook ondersteunen indien u kiest voor een overstap naar release 12.2.
Lees meer
HEUG EMEA Alliance 2019
Nov 01, 2019 Op 22 & 23 oktober 2019 heeft de HEUG EMEA Alliance 2019 weer plaatsgevonden. De organisatie van deze gebruikersconferentie heeft ditmaal Nederland als locatie uitgezocht waarbij de Universiteit van Amsterdam de eer had om het evenement te mogen hosten.
 
Gebruikers van Oracle Campus Solutions uit heel Europa en Zuid-Afrika waren tijdens deze twee dagen aanwezig om zich bij te laten praten over de ervaringen van andere gebruikers en de ontwikkelingen van deze…
Lees meer
UKOUG september 2019
Nov 01, 2019 Tijdens de presentatie van Oracle op de UKOUG is ingegaan op een aantal ontwikkelingen bij Oracle die ook op Open World zijn gepresenteerd. De belangrijkste ontwikkelingen zijn:

1. Continuous innovation release roadmap
Van oudsher was het noodzakelijk indien Oracle E-Business Suite klanten een nieuwe technologiestack wilden gaan inzetten, dat dit gepaard ging met een ‘major release’ upgrade. Dit hield in dat met de installatietool van de Oracle E-Business Suite nieuwe…
Lees meer
Verdere versterking team MCX
Nov 01, 2019 Naast het mogen aansluiten van nieuwe klanten heeft MCX ook zijn 28e Oracle technisch specialist mogen verwelkomen. Per 1 september is Bouke Weinans in dienst gekomen bij MCX. Bouke is, net als zijn collega’s, met recht een specialist te noemen met ruim 13 jaar ervaring op het gebied van de Oracle E-Business Suite. Met de komst van Bouke is MCX nog beter in staat om zijn groei en de continuïteit van haar dienstverlening te borgen.
Lees meer