Whitepaper


Oracle Workflow performance ontrafeld


Download hier het whitepaper over Oracle Workflow performance 

  DOWNLOAD


Performance kan van grote invloed zijn op de eindgebruikersbeleving. Door performance serieus aan te pakken krijgt de eindgebruikersbeleving een consistent en voorspelbaar karakter. In dit whitepaper leest u alles over het oplossen van performance problemen. 
Case: Radboud UMC & MCX, wederzijds vertrouwen als basis


De samenwerking tussen MCX en het Radboud UMC gaat al flink wat jaren terug. Ruim 10 jaar geleden ging het ziekenhuis over van een gedateerd ziekenhuisinformatiesysteem naar de Oracle E-Business Suite als ERP pakket. Direct werd MCX voor het technisch beheer ingevlogen. Vanaf die periode heeft de samenwerking zich ontwikkeld tot een nauwe vertrouwensrelatie tussen beide partijen. “Alles staat of valt met vertrouwen”, aldus Wally Janssen, teamleider Oracle EBS bij het Radboud UMC. “Uiteindelijk helpt MCX ons om de patiënt betere zorg te bieden.”

  DOWNLOADHandboek technisch beheer Oracle applicaties


Handboek technisch beheer Oracle applicaties
Wordt het all-inclusive, een fly & drive of gaat u backpacken?

  DOWNLOAD


Gaat u dit jaar voor een luxe all-inclusive vakantie? Of toch backpacken? Of gaat u misschien voor een fly & drive? Een overweging die iedereen wel bekend voorkomt. Ook menig ICT-afdeling staat voor vrijwel hetzelfde dilemma. Uiteraard niet om op vakantie te gaan, maar wel voor de vraag in welke mate zij kiezen voor comfort. We hebben het hier over het beheren van Oracle applicaties en databases. Gaan we dit uitbesteden of houden we het technisch beheer in huis?

Dit handboek is ideaal leesvoer voor CIO’s, ICT-managers en -bestuurders van diverse organisaties. Of u nu werkzaam bent voor een commercieel bedrijf, een overheids-, zorg- of onderwijsinstelling: na het lezen van dit handboek bent u beter voorbereid om de discussie aan te gaan.
 
Hoe beheert u onderwijsinformatiesystemen anno nu?


Technisch beheer binnen het hoger onderwijs
Alles weten over het beheer van onderwijsinformatiesystemen? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen en welke stappen moet u nemen om tot optimaal beheer te komen? Dit whitepaper geeft antwoord op al dit soort vragen.

  DOWNLOAD


Goede ICT-systemen zijn een randvoorwaarde voor kwalitatief hoger onderwijs. De performance van studenteninformatiesystemen beïnvloedt het reilen en zeilen op mbo’s, hbo’s en universiteiten flink. Daarnaast is slechte ICT-performance de showstopper van innovatie binnen het Nederlandse onderwijs. Dit whitepaper geeft ICT-bestuurders, -managers en -medewerkers in het onderwijs inzicht in de belangrijkste uitdagingen, biedt een stappenplan en draagt praktische oplossingen aan die ervoor zorgen dat de ICT en de bijbehorende performance op rolletjes lopen.