Contact us Zoeken
News

Programma MCX-klantendag: 21 juni 2018

12-06-2018
Het is bijna zo ver: een nieuwe editie van de MCX-klantendag. Op het programma staan zowel plenaire- als breakout-sessies waarin de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in relatie tot Oracle centraal zal staan. Buiten deze nuttige en praktische insteek is ook de locatie een goede reden om te komen. Want terwijl wij ons buigen over de AVG, zullen de chimpansees en gorilla’s om ons heen zich druk maken over héél andere zaken!
 
Het programma ziet er als volgt uit:
 
14.00 uur
Inloop met koffie en thee
 
14.30 uur:
Welkomstwoord door Johan van Veen, directeur en oprichter van MCX.
 
14.45 uur:
Tijdens deze plenaire keynote geven twee juridisch specialisten toelichting op de AVG. Wat houdt het precies in? Welke zaken zijn relevant? Wat moet u écht weten?
 
15.30 uur:
Break-out-sessies. Tijd om de AVG te koppelen aan de dagelijkse praktijk. We verdelen de groep in tweeën. Eén breakout-sessie zal zich volledig richten op E-Business Suite in relatie tot de AVG. De tweede break out op Campus Solutions. Vanuit verschillende invalshoeken gaan we in een interactieve sessie samen met u en met een van de juristen de diepte in en zoeken de discussie op. Wat houdt de AVG in voor úw dagelijkse business? Waar moet u aan denken? Welke do’s en don’ts zijn er?
 
16.15 uur:
Als kers op de taart verzorgt dit jaar niemand minder dan Rickey Gevers de afsluiting. Als puber leefde Rickey zich graag uit op het internet en verdiepte hij zich in de kunst van het hacken. Hij slaagde er zelfs in om de servers van een aantal universiteiten in Nederland binnen te dringen. Ook hackte hij in 2008 de server van de Universiteit van Michigan, waardoor hij door de mand viel en achttien dagen in de gevangenis verbleef. Nu is hij cybersecurity expert bij Red Socks en zal in zijn keynote vertellen over de bijzondere wereld van cybersecurity.
 
17.00 uur:
Borrel op een prachtige locatie tussen de apen.
 
Praktische zaken:
De locatie is De Apenheul, J.C. Wilslaan 21 te Apeldoorn. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. U ontvangt van ons een gratis uitrijkaart. Graag horen wij of we op uw komst kunnen rekenen. Via de onderstaande buttons kunt u zich aan- of afmelden.