Nieuws

Nieuws

MCX werkt slimmer, niet harder!

MCX schaft nieuw ticketsysteem TOPdesk aan … Eén van de merkwaarden van MCX is: ‘ Werk slimmer, niet harder . Alles wat je 2x moet doen, kun je automatiseren.’ De aanschaf van ons nieuwe ticketsysteem sluit erg goed aan bij deze merkwaarde.

01-06-2021
Nieuws

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Linda Hesseling en sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het MCX-team. Ook in deze toch wel gekke tijd, kreeg ik een warm welkom. Zo heb ik tijdens mijn sollicitatiegesprekken uitgebreid kunnen spreken over mijn passie voor HR en op kantoor was er wederzijdse nieuwsgierigheid die mij nog enthousiaster heeft gemaakt. Door de groei van MCX was er ruimte gekomen voor een nieuwe HR-businesspartner, een functie die ik maar al te graag wil opvullen.

01-06-2021
Nieuws

Wat hebben INNIO, Cannock en TU/e met elkaar gemeen?

MCX heeft een prachtige lijst met klanten … Klanten waar we heel trots op zijn. Aan dit indrukwekkende rijtje mogen we sinds kort drie nieuwe namen toevoegen.

28-04-2021
Nieuws

Interview met De Volksbank: “MCX staat altijd in de meedenk-modus”

Vanaf de allereerste ontmoeting met MCX is Joep Risseeuw, Delivery Manager bij de Volksbank, onder de indruk. “Ik zag meteen dat MCX goed luisterde, proactief meedacht en doorvroeg op de juiste punten.” Dat goede gevoel beklijft gelukkig, want na ruim één jaar na deze eerste ontmoeting is Joep Risseeuw nog steeds tevreden over de samenwerking.

07-04-2021
Nieuws

ISO normeringen MCX

Het is voor MCX belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor haar relaties. Deze betrouwbaarheid zorgt er immers voor dat we gewaardeerd worden. Zo zetten wij ons maximaal in voor onze taak en nemen we onze verantwoordelijkheden serieus.

11-01-2021
Nieuws

Wijziging telefoonnummers voor melden van storingen

Vanaf 3 augustus hebben we gewijzigde telefoonnummers voor het melden van storingen. Zo krijgen Peoplesoft gebruikers hun eigen nummer voor het aanmelden van storingen. Het telefoonnummer voor internationale gebruikers, +31 10 – 429 33 81, komt te vervallen.

03-08-2020
Nieuws

Verlopen certificaten

Op zaterdag 30 mei zijn er twee certificaten verlopen. Het gaat om de 'AddTrust External CA Root' en de 'COMODO RSA Certification Authority' intermediate certificaten die wereldwijd gebruikt worden.

21-07-2020
Nieuws

Kritieke kwetsbaarheid in Oracle E-Business Suite: Patch is noodzakelijk

MCX adviseert de komende patchronde de SameSite Cookie in de Oracle E-Business Suite te implementeren. Hiermee wordt uw omgeving minder vatbaar voor cross-site request forgery (CSRF). Er is voor zowel EBS 12.1 als voor 12.2 een patch beschikbaar. Meer informatie is terug te vinden op:

02-07-2020
Nieuws

DAB Vloot België kiest wederom voor MCX

Deze week is bekendgemaakt dat DAB Vloot voor de derde keer op rij de samenwerking gaat voortzetten met MCX. De samenwerking is voor de duur van vier jaar. Als sinds 2010 is verloopt de samenwerking vlekkeloos.

14-09-2018
Nieuws

Upgrade PeopleSoft Campus Solutions 9.2 succesvol internationaal uitgerold voor INSEAD

De internationale business school INSEAD is, in samenwerking met MCX, op 23 juli 2018 succesvol live gegaan met de nieuwe versie van PeopleSoft Campus Solutions.

31-07-2018