Nieuws

Nieuws

Een geslaagde MCX-klantendag

Tussen de chimpansees, gorilla’s en bonobo’s vond dit jaar MCX’ tweede officiële klantendag plaats. We kijken er met een goed gevoel op terug! De presentatie van Priscilla Trip en Mañana Hulstein-den Hartog van Dommerholt Advocaten gaf veel stof tot nadenken.

03-07-2018
Nieuws

Programma MCX-klantendag: 21 juni 2018

Het is bijna zo ver: een nieuwe editie van de MCX-klantendag. Op het programma staan zowel plenaire- als breakout-sessies waarin de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in relatie tot Oracle centraal zal staan.

12-06-2018
Nieuws

21 juni 2018: MCX klantendag in De Apenheul

Wij nodigen u van harte uit voor de MCX klantendag op 21 juni 2018! Over een aantal weken is het weer zo ver: een nieuwe editie van de MCX klantendag.

23-05-2018
Nieuws

21 juni 2018: Save the date!

Het is zo ver! Binnenkort organiseert MCX weer een klantendag. Graag willen wij u alvast vragen om rekening te houden met de volgende datum: 21 juni 2018, vanaf 14.00 uur. Het belooft een sterk inhoudelijk programma te worden met een actueel en interessant thema: de AVG.

04-05-2018
Nieuws

SOC compliance

MCX levert jaarlijks op verzoek een SOC2 rapportage aan haar klanten. Middels deze rapportage geeft MCX haar klanten en de auditors van haar klanten inzage in de wijze waarop MCX controle maatregelen heeft ingericht met als doel het borgen van de kwaliteit van de dienstverlening.

21-02-2018
Nieuws

Netwerk onderbreking

Vanochtend heeft zich een storing voorgedaan in het netwerk van MCX. De infrastructuur specialisten van MCX zijn direct begonnen met het onderzoek naar de oorzaak van het incident. De storing zat in het netwerk in het datacentrum in Ede.

31-01-2018
Nieuws

ROC Rijn IJssel live in de Private Cloud van MCX

Het ROC Rijn IJssel, een regionaal opleidingscentrum in de provincie Gelderland, heeft in 2017 MCX de opdracht gegund om het Studenten Informatie Systeem (verzorgd door PeopleSoft Campus Solution) bij MCX in de Cloud onder te brengen.

19-01-2018
Nieuws

Meltdown en Spectre kwetsbaarheden (vervolg)

De kwetsbaarheden Meltdown en Spectre zijn volop in de belangstelling geweest de afgelopen tijd. Via deze weg wil MCX graag haar klanten op de hoogte houden over de ontwikkelingen. MCX heeft alle nieuwsberichten in de gaten gehouden. Helaas zijn nog niet alle patches of workarounds beschikbaar.

16-01-2018
Nieuws

Meltdown en Spectre kwetsbaarheden

Op 4 januari zijn er kwetsbaarheden in de Intel chip architectuur bekend gemaakt. Deze kwetsbaarheden hebben de naam Meltdown en Spectre gekregen. De kwetsbaarheden maken het mogelijk voor programma's om delen van andere programmatuur, die in geheugen geladen zijn, uit te lezen.

04-01-2018
Nieuws

MCX wint aanbesteding ZIN

Het Zorginstituut Nederland Zorginstituut Nederland (ZIN) is een Nederlands zelfstandig bestuursorgaan dat erop toeziet dat Nederlandse burgers verzekerd zijn en blijven volgens de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet langdurige zorg (Wlz).

28-12-2017