Nieuws

Nieuws

Nieuwe beveiligingsfunctionaliteit

Oracle heeft de 'Secure Configuration Console' geïntroduceerd waarmee op eenvoudige manier inzicht kan worden gekregen in de beveiliging van bepaalde applicatie onderdelen van de Oracle E-Business Suite. Via dit dashboard kan per omgeving de 'gezondheid' worden bekeken.

21-12-2017
Nieuws

MCX denkt mee over Oracle, security, architectuur en continuïteit bij gemeente Den Haag

Al in 2002 werd op initiatief van Oracle het eerste contact gelegd tussen de gemeente Den Haag en MCX. De vraag was destijds of MCX de gemeente kon assisteren bij de technische implementatie van de Oracle E-Business Suite.

18-12-2017
Nieuws

Ook simpelweg het in de lucht houden van de Oracle E-Business Suite kan een uitdaging zijn

Al sinds 2009 prijkt de naam Geesinknorba in het klantportfolio van MCX. En Geesinknorba is niet een van de minsten, want deze producent van afvalinzamelvoertuigen, zelfpersende en stationaire afvalpersen kijkt terug op 140 jaar geschiedenis in de afvalmanagementindustrie.

13-11-2017
Nieuws

Lancering self-service oplossing Gisgo

In de snel veranderende wereld is het van belang om soepel mee te bewegen. MCX stelt zich ten doel u daarin optimaal te ondersteunen. Daarmee laten wij het (functioneel) beheer van uw applicaties zoveel mogelijk aansluiten aan de wensen van de gebruikers en de eisen die de markt aan u stelt.

31-10-2017
Nieuws

HEUG EMEA 2017

Just like previous years, the user association of PeopleSoft Campus Solution organizes the HEUG (Higher Education User Group) in October. This is the most important event for users of PeopleSoft Campus Solutions in Europe, the Middle East and Africa.

28-09-2017
Nieuws

MCX aanwezig HEUG EMEA 2017

Net als voorgaande jaren organiseert de gebruikersvereniging van PeopleSoft Campus Solutions in oktober de HEUG (Higher Education User Group). Dit is hét evenement voor gebruikers van PeopleSoft Campus Solutions uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

28-09-2017
Nieuws

WEIR & MCX

Weir Minerals Netherlands B.V. and MCX have further intensified their collaboration through the hosting of their Oracle E-Business Suite and other Oracle applications, in the Private Cloud of MCX.

28-09-2017
Nieuws

Sweco realiseert kostenbesparing van 50 procent door dienstverlening MCX

Sweco, het vroegere Grondmij, maakt een mooie belofte op hun website. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt namelijk de samenlevingen en steden van de toekomst. Dat doet de organisatie met name door ingenieursadvies en diensten te leveren op het gebied van architectuur.

26-09-2017
Nieuws

Lekkerkerker kiest voor het gemak van service en onderhoud bij MCX

Lekkerkerker is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten, draglineschotten, oprijschotten en bouwhekken. Het familiebedrijf, van oorsprong een sloopbedrijf, bestaat al sinds 1905 en is sinds jaar en dag gevestigd in Rotterdam.

26-09-2017
Nieuws

Donatie aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Jaarlijkse donatie en bijdrage aan de kenniseconomie … Eenmaal per jaar doneert MCX een bedrag aan goede doelen. Alle medewerkers mogen daarvoor goede doelen aandragen en wordt het budget over deze goede doelen verdeeld.

19-09-2017