Nieuws

Nieuws

ROC Rijn IJssel live in de Private Cloud van MCX

Het ROC Rijn IJssel, een regionaal opleidingscentrum in de provincie Gelderland, heeft in 2017 MCX de opdracht gegund om het Studenten Informatie Systeem (verzorgd door PeopleSoft Campus Solution) bij MCX in de Cloud onder te brengen.

19-01-2018
Nieuws

Meltdown en Spectre kwetsbaarheden (vervolg)

De kwetsbaarheden Meltdown en Spectre zijn volop in de belangstelling geweest de afgelopen tijd. Via deze weg wil MCX graag haar klanten op de hoogte houden over de ontwikkelingen. MCX heeft alle nieuwsberichten in de gaten gehouden. Helaas zijn nog niet alle patches of workarounds beschikbaar.

16-01-2018
Nieuws

Meltdown en Spectre kwetsbaarheden

Op 4 januari zijn er kwetsbaarheden in de Intel chip architectuur bekend gemaakt. Deze kwetsbaarheden hebben de naam Meltdown en Spectre gekregen. De kwetsbaarheden maken het mogelijk voor programma's om delen van andere programmatuur, die in geheugen geladen zijn, uit te lezen.

04-01-2018
Nieuws

MCX wint aanbesteding ZIN

Het Zorginstituut Nederland Zorginstituut Nederland (ZIN) is een Nederlands zelfstandig bestuursorgaan dat erop toeziet dat Nederlandse burgers verzekerd zijn en blijven volgens de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet langdurige zorg (Wlz).

28-12-2017
Nieuws

Nieuwe beveiligingsfunctionaliteit

Oracle heeft de 'Secure Configuration Console' geïntroduceerd waarmee op eenvoudige manier inzicht kan worden gekregen in de beveiliging van bepaalde applicatie onderdelen van de Oracle E-Business Suite. Via dit dashboard kan per omgeving de 'gezondheid' worden bekeken.

21-12-2017
Nieuws

MCX denkt mee over Oracle, security, architectuur en continuïteit bij gemeente Den Haag

Al in 2002 werd op initiatief van Oracle het eerste contact gelegd tussen de gemeente Den Haag en MCX. De vraag was destijds of MCX de gemeente kon assisteren bij de technische implementatie van de Oracle E-Business Suite.

18-12-2017
Nieuws

Ook simpelweg het in de lucht houden van de Oracle E-Business Suite kan een uitdaging zijn

Al sinds 2009 prijkt de naam Geesinknorba in het klantportfolio van MCX. En Geesinknorba is niet een van de minsten, want deze producent van afvalinzamelvoertuigen, zelfpersende en stationaire afvalpersen kijkt terug op 140 jaar geschiedenis in de afvalmanagementindustrie.

13-11-2017
Nieuws

Lancering self-service oplossing Gisgo

In de snel veranderende wereld is het van belang om soepel mee te bewegen. MCX stelt zich ten doel u daarin optimaal te ondersteunen. Daarmee laten wij het (functioneel) beheer van uw applicaties zoveel mogelijk aansluiten aan de wensen van de gebruikers en de eisen die de markt aan u stelt.

31-10-2017
Nieuws

HEUG EMEA 2017

Just like previous years, the user association of PeopleSoft Campus Solution organizes the HEUG (Higher Education User Group) in October. This is the most important event for users of PeopleSoft Campus Solutions in Europe, the Middle East and Africa.

28-09-2017
Nieuws

MCX aanwezig HEUG EMEA 2017

Net als voorgaande jaren organiseert de gebruikersvereniging van PeopleSoft Campus Solutions in oktober de HEUG (Higher Education User Group). Dit is hét evenement voor gebruikers van PeopleSoft Campus Solutions uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

28-09-2017