Nieuws

Nieuws

WEIR & MCX

Weir Minerals Netherlands B.V. and MCX have further intensified their collaboration through the hosting of their Oracle E-Business Suite and other Oracle applications, in the Private Cloud of MCX.

28-09-2017
Nieuws

Sweco realiseert kostenbesparing van 50 procent door dienstverlening MCX

Sweco, het vroegere Grondmij, maakt een mooie belofte op hun website. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt namelijk de samenlevingen en steden van de toekomst. Dat doet de organisatie met name door ingenieursadvies en diensten te leveren op het gebied van architectuur.

26-09-2017
Nieuws

Lekkerkerker kiest voor het gemak van service en onderhoud bij MCX

Lekkerkerker is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten, draglineschotten, oprijschotten en bouwhekken. Het familiebedrijf, van oorsprong een sloopbedrijf, bestaat al sinds 1905 en is sinds jaar en dag gevestigd in Rotterdam.

26-09-2017
Nieuws

Donatie aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Jaarlijkse donatie en bijdrage aan de kenniseconomie … Eenmaal per jaar doneert MCX een bedrag aan goede doelen. Alle medewerkers mogen daarvoor goede doelen aandragen en wordt het budget over deze goede doelen verdeeld.

19-09-2017
Nieuws

Milieu ISO 14001 / MVO

MCX is een organisatie die te allen tijde streeft naar kwaliteit, continuïteit, objectiviteit en tevreden klanten. Dit vindt plaats in de wereld waarin wij allen werken, wonen en recreëren.

01-08-2017
Nieuws

Intentieverklaring MCX en Dopharma Holding B.V.

Dopharma Holding B.V. en MCX sluiten een intentieverklaring voor het beheer van de Oracle E-Business Suite. De doelstelling van deze intentieverklaring is dat MCX vanaf oktober 2017 het gehele beheer over zal nemen.

24-07-2017
Nieuws

Weir Minerals Netherlands B.V. live in de Private Cloud van MCX

Weir Minerals Netherlands B.V. en MCX hebben de samenwerking verder geïntensiveerd door de hosting van de Oracle E-Business Suite en overige Oracle applicaties onder te brengen in de Private Cloud van MCX.

20-07-2017
Nieuws

Wanna.Cry ransomware

Het Infrastructuur team van MCX heeft een inventarisatie gemaakt van de Windows servers, voor zowel klanten als interne systemen. Daarbij is naar alle type servers gekeken, zowel productie als niet-productie.

17-05-2017
Nieuws

Johan van Veen in het FD

Onze directeur Johan van Veen is vorige maand geïnterviewd door het Financieele Dagblad over zijn auto: een knalgele Abarth 500. Waarom die auto zo goed bij hem én bij MCX past lees je hier.

09-03-2017
Nieuws

Oracle Alliance 2017

MCX is vanaf 27 februari vertegenwoordigd op de Alliance 2017 in Las Vegas. Tijdens deze conferentie komen meer dan 3500 Oracle gebruikers uit de hele wereld bijeen om kennis op te doen van de nieuwste ontwikkelingen rondom Oracle applicaties.

23-02-2017