Contact us Zoeken
News

Een geslaagde MCX-klantendag

03-07-2018
Tussen de chimpansees, gorilla’s en bonobo’s vond dit jaar MCX’ tweede officiële klantendag plaats. We kijken er met een goed gevoel op terug!
 
De presentatie van Priscilla Trip en Mañana Hulstein-den Hartog van Dommerholt Advocaten gaf veel stof tot nadenken. Wat houdt de AVG precies in? Voor wie is deze nieuwe wet eigenlijk relevant? Met veel geduld en een frisse toon werden alle kernbegrippen rondom de AVG stuk voor stuk besproken. Betrokkenen, persoonsgegevens, verwerking, verwerkingsverantwoordelijke en de verwerker: kernbegrippen die op het eerste oog verwarrend zijn, maar al vrij snel duidelijk werden gemaakt door beide juristen. Duizelen de termen nog steeds? Vraag dan via deze pagina de slides van de presentaties aan. Dat gaat u ongetwijfeld verder helpen.
 
Ook de breakout-sessies waren geslaagd. We merkten dat het als prettig werd ervaren om vragen te stellen over specifieke situaties. De introductie van de AVG in de keynote waren een mooie aanzet om vervolgens dieper in te gaan op de ‘problematiek’ van de AVG in combinatie met PeopleSoft of de E-Business Suite.
 
Tot slot werden we door Rickey Gevers op een informele manier weer even wakker geschud. Hackers komen écht heel makkelijk systemen binnen, vaak door de gemakzucht van mensen. En dat gemakzucht ons niet vreemd is, bewees wel het feit dat zelfs president Obama ‘password’ koos als wachtwoord. De presentatie van Rickey was een verfrissende afsluiter van een inhoudelijke middag.
 
We kunnen ons voorstellen dat u na afloop van de klantendag nog een aantal vragen heeft. Schroom in dat geval absoluut niet om deze aan ons te stellen. We helpen u graag verder!