Werken bij MCX Zoeken

Blogs

Blogs

Lees hier waarom Chris vindt dat we trotser mogen zijn

"Omdat we al gauw denken; ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ zijn we voor mijn gevoel niet trots genoeg op de prestaties die we leveren." Dat zou volgens Chris, controller bij MCX, best anders mogen.

14-02-2024
Blogs

Ik krijg die lach niet van mijn gezicht

Vanwege het behalen van OCI certificeringen, kreeg MCX van Oracle een VIP ticket aangeboden voor de vrijdag van de Heineken Dutch Grand Prix 2023 in Zandvoort. Na loting bleek Reinder de gelukkige winnaar te zijn. Dat betekende voor hem afspraken overdragen zodat een lege agenda werd gecreëerd. Daarna kon hij op pad naar Zandvoort met als opdracht een verslag te schrijven over zijn belevenissen deze dag.

11-09-2023
Blogs

Een HEUG-lijke Alliance

Van 26 februari tot 1 maart 2023 heeft de Alliance weer plaatsgevonden en MCX heeft dit evenement gesponsord. Onze collega’s Jean-Francois Bloem en Bjorn Verheij zijn aanwezig geweest om kennis op te doen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van PeopleSoft Campus Solutions.

08-03-2023
Blogs

Interview met Rawish en Edwin

Edwin van de Worp en Rawish Kewal zijn ruim een jaar in dienst bij MCX. Een goed moment om hun werkervaringen met ons te delen!

17-11-2022
Blogs

De passie van Jerica

In mei 2021 is Jerica bij MCX in dienst gekomen als applicatiebeheerder van TOPdesk. Een Service management applicatie die nog maar kort in gebruik is binnen MCX. Als verantwoordelijke voor deze applicatie houdt Jerica zich bezig met de inrichting en de verdere ontwikkeling en dat doet ze met veel gedrevenheid. Maar TOPdesk is niet haar enige passie!

14-02-2022
Blogs

Lauretta's apple wrap

Het zure van de appels en het zoete van het soezendeeg is een combinatie die perfect past bij Kerst. De apple wrap's kun je serveren als dessert maar zijn ook heerlijk bij een warme choco.

16-12-2021
Blogs

​Is uw ERP-applicatie AVG-compliant?

In de afgelopen jaren zijn organisaties zich steeds meer bewust geworden van de noodzaak van de bescherming van persoonsgegevens. De invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in mei 2018, heeft dit proces verder versneld.

09-10-2019
Blogs

Licentiemanagement

De Dutch ERP Cloud is ontstaan vanuit de visie dat klanten zich zoveel mogelijk kunnen richten op het gebruik van hun software en zo min mogelijk tijd hoeven te besteden aan het bezit van die software. Een belangrijke factor daarin is het licentieonderhoud.

02-07-2019
Blogs

De vier meest gestelde vragen over het testen van updates en upgrades voor ERP

Is testen noodzakelijk? Leveranciers van ERP-systemen brengen regelmatig nieuwe versies (upgrades) en kleinere updates uit.

19-06-2019
Blogs

Toegang en beveiliging via het internet

Gebruikers van Enterprise-applicaties zijn gewend om hun werk via interne netwerken en/of desktop uit te voeren.

28-05-2019