Werken bij MCX Zoeken
Diensten

Oracle Cloud Infrastructure

De Public Cloud is op dit moment volwassener dan ooit en integreert zich in steeds meer aspecten van ons dagelijks leven. Het verandert met grote snelheid de manier hoe wij werken, hoe bedrijven hun ICT-afdeling vormgeven en hoe we met elkaar communiceren en informatie delen.

Oracle Cloud Infrastructure (OCI)

 

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) combineert de voordelen van een Public Cloud (on-demand, selfservice, schaalbaarheid, betalen voor gebruik) met de voordelen van on-premise omgevingen (governance, voorspelbaarheid, controle). Om deze reden hebben we de keus gemaakt om OCI op te nemen in ons hosting portfolio.

OCI levert een high-performance rekenkracht om cloud-native en IT-workloads van ondernemingen uit te voeren. OCI biedt realtime veerkracht voor bedrijfsapplicaties door de autonome services van Oracle, geïntegreerde beveiliging en server less computing te combineren. Het is ontworpen om de applicaties te ondersteunen die op dit moment door jouw bedrijf worden gebruikt maar biedt ook ondersteuning aan de applicaties die je mogelijk in de toekomst gaat implementeren.

Wil je meer informatie over het gebruik van het OCI-platform voor jouw organisatie, neem dan contact met ons op via ons mailadres: info@mcx.nl