MCX Engineered for IT

Over ons

IT wordt steeds belangrijker, en technisch beheer vraagt daardoor ook steeds meer aandacht. Zonde, want daar heb je als onderneming eigenlijk de tijd niet voor. Je beheer moet overzichtelijk, flexibel en van goede kwaliteit zijn. Zonder gedoe, zodat je niet na hoeft te denken over beheeroplossingen of kosten. Want jij bent veel te druk met de ontwikkeling van je bedrijf. Gelukkig zit bij MCX Informatie Technologie in ons DNA en we zijn er goed in. Geen gedoe, geen stress, geen zorgen. Onze beste promotors? Dat zijn de klanten die nu al gebruik maken van onze diensten!

Ontwikkeld om te doen waar we goed in zijn

 

Wij geloven in écht goede IT dienstverlening voor een vaste prijs per maand. Daarom is onze manier van IT beheer uniek. We vinden het belangrijk dat jij het gevoel hebt dat wij de verantwoordelijkheid nemen, dat is namelijk wat we doen. Wij begrijpen dat we je hiermee vragen veel vertrouwen in ons te hebben maar dat wordt beloond. Onze IT-oplossingen zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en op maat gemaakt. Zo ben je altijd verzekerd van de continuïteit van je primaire bedrijfsprocessen.

 

Wij helpen jouw IT business vooruit

 

Al jarenlang zijn wij een betrouwbare dienstverlener. Door het inzetten van kennis, oplossingsgerichtheid en innovatiekracht van onze interne specialisten garanderen we de beste kwaliteit. Zo doen wij wat we leuk vinden en waar we goed in zijn! Daarbij hoort ook proactief meedenken met jullie onderneming over een verstandig licentiebeleid.

We zijn 20 jaar geleden als een Oracle E-Business Suite Cloud provider gestart en uitgegroeid tot een expert op het gebied van technisch Applicatiebeheer in de Cloud. Onze private Cloud wordt aangeboden vanuit drie datacenters. MCX verzorgt de volledige infrastructuur om toegang te bieden tot jullie applicatie in het datacenter.

Daarnaast beheren we ook andere applicaties zoals Oracle PeopleSoft, Weblogic en Primavera. Maar ook SQL server, PostgreSQL en MySQL database beheer.

MCX is een bedrijf met een informele werksfeer, veel praktijkervaring en oog voor resultaat. Wij zijn voortdurend bezig met de volgende stap en met nieuwe ontwikkelingen: stilstaan is geen optie!

 

Het kernwaardenvizier van MCX

 

Om duidelijk te maken waar we voor staan, hebben we onze kernwaarden opgeschreven. In onderstaand kernwaardenvizier kun je de eigenschappen van MCX vinden. Deze waarden helpen ons als bedrijf beslissingen te nemen en het karakter van MCX vorm te geven.

Continue kwaliteitsverbetering

 

Ons managementsysteem voldoet aan de ISO normeringen 27001:2013, 9001, 14001, 20000, 22301, MVO prestatieladder niveau 3 en NEN 7510. MCX is ook SOC2 Type II en SOC3 gecertificeerd.

 

Milieubewust

 

MCX is een dienstverlener die een gezond milieu belangrijk vindt, zo is MCX sinds 2014 CO2 neutraal. Ook met de bouw van ons nieuwe pand hebben we nagedacht over de invloed op het milieu en daarom wordt er volledig klimaatneutraal gebouwd. Op deze manier levert MCX een positieve bijdrage aan de leefomgeving. Niet alleen belangrijk voor onszelf maar ook voor de generaties die na ons komen. 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MCX vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Door op een besparende manier met het energieverbruik bezig te zijn of door eerlijk zaken te doen en op een prettige manier om te gaan met medewerkers dragen we als onderneming ook een steentje bij aan de maatschappij. Jaarlijks leveren we een MVO-verslag op waarin de geformuleerde doelstellingen, de behaalde resultaten en de ambities voor de (nabije) toekomst aan de hand van 3 P’s (People, Planet en Profit) worden weergegeven. 

Hieronder kun je het MVO-jaarverslag downloaden. 

MVO-jaarverslag

Over ons

Contact

Alle contactgegevens op een rijtje.