Uitgelicht

Nieuws

MCX en Van der Linde Architecten bouwen groenste gebouw van Apeldoorn

IT-beheerder MCX bouwt het duurzaamste gebouw van Apeldoorn. Het hypermoderne kantoorgebouw, ontworpen door Van der Linde Architecten uit Deventer, scoort ‘excellent’ op de BREEAM-certificering en voldoet daarmee aan de strengste duurzaamheidseisen. En misschien nog wel belangrijker: het zorgt voor een iconisch gebouw aan de Deventerstraat.

03-06-2021
Nieuws

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Linda Hesseling en sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het MCX-team. Ook in deze toch wel gekke tijd, kreeg ik een warm welkom. Zo heb ik tijdens mijn sollicitatiegesprekken uitgebreid kunnen spreken over mijn passie voor HR en op kantoor was er wederzijdse nieuwsgierigheid die mij nog enthousiaster heeft gemaakt. Door de groei van MCX was er ruimte gekomen voor een nieuwe HR-businesspartner, een functie die ik maar al te graag wil opvullen.

01-06-2021
Nieuws

ISO normeringen MCX

Het is voor MCX belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor haar relaties. Deze betrouwbaarheid zorgt er immers voor dat we gewaardeerd worden. Zo zetten wij ons maximaal in voor onze taak en nemen we onze verantwoordelijkheden serieus.

11-01-2021
Nieuws

Verlopen certificaten

Op zaterdag 30 mei zijn er twee certificaten verlopen. Het gaat om de 'AddTrust External CA Root' en de 'COMODO RSA Certification Authority' intermediate certificaten die wereldwijd gebruikt worden.

21-07-2020
Blogs

IT Outsourcing: de adolescent op weg naar volwassenheid

De term outsourcing is geboren in 1981. Echter, toen hadden we het zeker nog niet over het uitbesteden van IT-beheer en -infrastructuren, maar meer over het uitbesteden van algemene bedrijfsprocessen.

15-04-2015
Nieuws

MCX verwelkomt Allseas Group S.A. als nieuwe klant

Onlangs heeft MCX een overeenkomst afgesloten met Allseas Group S.A. voor het beheer van haar Oracle applicaties. Het betreft hier niet alleen de Oracle E-Business Suite omgevingen maar ook de Oracle applicaties die op de vessels van Allseas draaien.

01-11-2019