Neem contact op Zoeken

Blogs

Blogs

​Is uw ERP-applicatie AVG-compliant?

In de afgelopen jaren zijn organisaties zich steeds meer bewust geworden van de noodzaak van de bescherming van persoonsgegevens. De invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in mei 2018, heeft dit proces verder versneld.

09-10-2019
Blogs

Licentiemanagement

De Dutch ERP Cloud is ontstaan vanuit de visie dat klanten zich zoveel mogelijk kunnen richten op het gebruik van hun software en zo min mogelijk tijd hoeven te besteden aan het bezit van die software. Een belangrijke factor daarin is het licentieonderhoud.

02-07-2019
Blogs

De vier meest gestelde vragen over het testen van updates en upgrades voor ERP

Is testen noodzakelijk? Leveranciers van ERP-systemen brengen regelmatig nieuwe versies (upgrades) en kleinere updates uit.

19-06-2019
Blogs

Toegang en beveiliging via het internet

Gebruikers van Enterprise-applicaties zijn gewend om hun werk via interne netwerken en/of desktop uit te voeren.

28-05-2019
Blogs

Waarom releasemanagement voor u tot het verleden behoort!

Door de toenemende stroom van ontwikkelingen en digitalisering, verandert software continu. Maar wat betekent dit nu voor uw ERP-systeem? Anno 2019 zijn steeds meer organisaties afhankelijk van hun ERP-systeem.

23-05-2019
Blogs

De toekomst van Oracle ERP

Al sinds de oorspronkelijke aankondiging in 2006 over de komst van Oracle’s Cloud ERP, hangt de zweem van eindigheid rondom de Oracle E-Business Suite.

04-04-2019
Blogs

Cliff Godwin lijkt wat genuanceerder op de Alliance 2018: “End of life E-Business Suite nog niet in

Zoals ik in mijn vorige blog al aankondigde, waren wij in maart van dit jaar aanwezig op de Alliance in Salt Lake City. Tijdens deze driedaagse gebruikersconferentie werden er meer dan 350 inhoudelijke presentaties gegeven over het gebruik van Oracle applicaties in de onderwijs markt.

22-05-2018
Blogs

​Alle HEUG-bijeenkomsten op een rij

Door: Jean-François Bloem … Al jaren bezoek ik namens MCX verschillende evenementen van de gebruikersvereniging van Oracle’s PeopleSoft Campus Solutions: de zogenaamde HEUG events.

08-02-2018
Blogs

HEUG EMEA 2017: de belangrijkste conclusies op een rij

Ieder jaar organiseert de gebruikersvereniging van PeopleSoft Campus Solutions de HEUG (Higher Education User Group) EMEA. In oktober waren we weer van de partij!

15-11-2017
Blogs

​OBUG Apps Connected: de belangrijkste learnings op een rij

April stond in het teken van de gebruikersconferentie van de OBUG (Oracle Benelux User Group) met de titel ‘Apps Connected’. Zoals de OBUG het omschrijft:

04-07-2017