Werken bij MCX Zoeken

Blogs

Blogs

Oracle CloudWorld Tour

CloudWorld 2024 Op 15 maart zijn er drie MCX-collega’s afgereisd naar Londen om de Oracle CloudWorld Tour 2024 te bezoeken. Hieronder een verslag van deze dag door collega Mark Kempers, Infrastructure Specialist bij MCX.

16-05-2024
Blogs

Op bezoek bij INNIO

Half januari zijn een aantal collega’s van MCX op bezoek geweest bij INNIO is Jenbach, Oostenrijk. Wat begon met een logistieke uitdaging en de vraag of de fysieke ontmoeting wel plaats zouden vinden, eindigde gelukkig in een vruchtbare en succesvolle trip! Hieronder vertelt Marjan Veerman, servicemanager bij MCX, over het succes van dit klantbezoek.

29-02-2024
Blogs

Lees hier waarvan Bernard een magisch gevoel krijgt

Bernard is sinds 2002 in dienst van MCX en vertelt over zijn ervaringen bij MCX. "Lang geleden werkte ik als beheerder van Oracle applicaties bij een bedrijf in Almere waar ik het erg naar mijn zin had, al begon de reisafstand mij wel tegen te staan."

14-02-2024
Blogs

Anton vertelt over de impact die MCX maakt

Sinds 2018 werkt Anton voor MCX. Hij is gestart als Service Manager en sinds 2023 werkt hij ook als Teamlead. 'Door de ouderwetse mond-tot-mond reclame kwam ik achter het bestaan van MCX.'

14-02-2024
Blogs

Bert zit op één lijn met de waarden van MCX

"Het is voor mij persoonlijk minder belangrijk wat de inhoud van mijn werkzaamheden is maar wel belangrijk in welke omgeving ik werk, de sfeer moet goed zitten en dat is bij MCX zeker het geval!" Vertelt MCX-collega Bert met enthousiasme.

14-02-2024
Blogs

De eisen die Mark stelde aan zijn nieuwe baan

"Voor mezelf had ik een lijstje gemaakt wat ik in een nieuwe baan zou willen en vooral wat anders zou moeten. Toen ik bij MCX op gesprek kwam kon ik één voor één de punten van mijn lijstje afvinken."

14-02-2024
Blogs

Tim vertelt over het vertrouwen dat hij bij MCX krijgt

"De vrijheid om mijn eigen werk te organiseren en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort, past goed bij mij. Tijdens mijn stage ben ik hier aan gewend geraakt en nu wil ik niet meer weg!"

14-02-2024
Blogs

Lees hier waarom Chris vindt dat we trotser mogen zijn

"Omdat we al gauw denken; ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ zijn we voor mijn gevoel niet trots genoeg op de prestaties die we leveren." Dat zou volgens Chris, controller bij MCX, best anders mogen.

14-02-2024
Blogs

Manivannan is feeling like a big fish

"A former colleague of mine told me that MCX was looking for new employees. He put me in touch with the company and after pleasant conversations I started my job here."

14-02-2024
Blogs

Ontdek waarom Susanne blij is met de bevlogenheid van haar collega's

"Bij de eerste organisatie waarvoor ik heb gewerkt, heb ik mij volop kunnen ontwikkelen. Het was een organisatie met een positieve, vooruitstrevende sfeer en gericht op samenwerken. Vanaf het moment dat ik op zoek ben gegaan naar een andere baan, bleven deze waarden voor mij belangrijk."

14-02-2024