Werken bij MCX Zoeken

whitepapers

whitepapers
whitepaper

Oracle E-Business Suite upgrades

IT-landschappen worden sterk gedomineerd door upgrades op allerlei gebieden. Dit komt voort uit het feit dat upgrades deel uitmaken van de reguliere levenscyclus van software. Upgrades waren vroeger langzame processen, vooral in de arena van Enterprise Resource Planning (ERP) -toepassingen. Bovendien komen upgrades tegenwoordig veel vaker voor dan ooit tevoren.

download
whitepapers
whitepaper Oracle Workflow performance ontrafeld

Oracle Workflow Performance ontrafeld

Performance kan van grote invloed zijn op de eindgebruikersbeleving. Door performance serieus aan te pakken krijgt de eindgebruikersbeleving een consistent en voorspelbaar karakter. In dit whitepaper leest u alles over het oplossen van performance problemen.

download
whitepapers
whitepaper

Case: Radboud UMC & MCX, wederzijds vertrouwen als basis

De samenwerking tussen MCX en het Radboud UMC gaat al flink wat jaren terug. Ruim 10 jaar geleden ging het ziekenhuis over van een gedateerd ziekenhuisinformatiesysteem naar de Oracle E-Business Suite als ERP pakket. Direct werd MCX voor het technisch beheer ingevlogen. Vanaf die periode heeft de samenwerking zich ontwikkeld tot een nauwe vertrouwensrelatie tussen beide partijen. “Alles staat of valt met vertrouwen”, aldus Wally Janssen, teamleider Oracle EBS bij het Radboud UMC. “Uiteindelijk helpt MCX ons om de patiënt betere zorg te bieden.”

download
whitepapers
whitepaper

Hoe beheert u onderwijsinformatiesystemen anno nu?

Technisch beheer binnen het hoger onderwijs Alles weten over het beheer van onderwijsinformatiesystemen? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen en welke stappen moet u nemen om tot optimaal beheer te komen? Dit whitepaper geeft antwoord op al dit soort vragen.

download lees verder