MCX Engineered for IT

Wat maakt ons MCX?

Een IT-organisatie met persoonlijke aandacht

Met een passie voor techniek leveren we betrouwbare IT-dienstverlening. We innoveren met bestaande technologieën om nieuwe oplossingen te vinden. Samen leren, samen werken. Collega’s zijn toegankelijk en bereid om elkaar te helpen. Gezamenlijk bouw je aan de toekomst van anderen en tegelijkertijd aan je eigen toekomst. Technologische vooruitgang begint bij de basis. Bij mensen zoals jij en ik. Mensen die zichzelf willen uitdagen om complexe problemen op te lossen.

Onze organisatiestructuur is plat, de lijnen zijn kort en de werksfeer informeel. Wat we doen heeft een directe impact op klanten. Met oog voor resultaat halen we alle mogelijkheden uit de techniek om tot flexibele, snelle en veilige oplossingen te komen.

Enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures!

 

Dit bieden we jou

Persoonlijk contact

We vinden het belangrijk dat het met jou goed gaat. Teams zijn klein, lijnen zijn kort en onze Teamleads vinden persoonlijk contact essentieel. We vinden het belangrijk dat het met jou goed gaat. Teams zijn klein, lijnen zijn kort en onze Teamleads vinden persoonlijk contact essentieel.

Ontwikkeling

Er is volop ruimte voor jouw ontwikkeling. Met jouw specialisatie groei je mee met MCX en omgekeerd. Er is volop ruimte voor jouw ontwikkeling. Met jouw specialisatie groei je mee met MCX en omgekeerd.

Salaris

We waarderen jouw inzet met een goed salaris. Ook deel je mee in de winst. We waarderen jouw inzet met een goed salaris. Ook deel je mee in de winst.

Thuiswerken

Werken vanuit huis is bij ons heel gewoon. MCX faciliteert daarom ook graag jouw thuiswerkplek. Werken vanuit huis is bij ons heel gewoon. MCX faciliteert daarom ook graag jouw thuiswerkplek.

Op kantoor

Toch liever de gezelligheid van collega’s? Je bent van harte welkom op ons groene kantoor in Apeldoorn met ruime werkplekken en heerlijke koffie. Toch liever de gezelligheid van collega’s? Je bent van harte welkom op ons groene kantoor in Apeldoorn met ruime werkplekken en heerlijke koffie.

MCX Goes

Niet te verwarren met Goes. Jaarlijks MCX 'goes' naar een onbekende bestemming en maken we er samen een leuke tijd van waar nog lang en met veel plezier op terug gekeken wordt. Niet te verwarren met Goes. Jaarlijks MCX 'goes' naar een onbekende bestemming en maken we er samen een leuke tijd van waar nog lang en met veel plezier op terug gekeken wordt.
Graag maken we kennis met jou!