Werken bij MCX Zoeken
Blogs

Bert zit op één lijn met de waarden van MCX

14-02-2024
"Het is voor mij persoonlijk minder belangrijk wat de inhoud van mijn werkzaamheden is maar wel belangrijk in welke omgeving ik werk, de sfeer moet goed zitten en dat is bij MCX zeker het geval!" Vertelt MCX-collega Bert met enthousiasme.

Als je snel geld wilt verdienen dan zou ik je adviseren naar een ander bedrijf te gaan, met targets werken we hier niet. Ook zijn de doorgroeimogelijkheden bij MCX wellicht iets beperkter dan bij grote organisaties maar hier zijn veel andere voordelen; de functies zijn hier breder en verantwoordelijkheden groter. Als  je het leuk vindt om jouw technische kennis te verbreden of verdiepen, dan zit je bij MCX goed. 

Bovendien wil ik behandeld worden op de manier waarop ik anderen behandel. Dit is ook de visie van de directeur en dat merk je bij MCX. Dit eerlijk zakendoen maakt het makkelijker in contact met klanten. Ze weten dat we betrouwbaar zijn. Ik zou niet bij een bedrijf willen werken waar eerlijkheid een onbelangrijke waarde is. Ook de eigenschap loyaliteit komt bij mij naar boven als ik aan MCX denk. Dit is een eigenschap die ik terugzie bij mijn collega’s. Iedereen is hier gelijk, niemand is belangrijker dan de ander. 

Het is leuk om te werken bij een bedrijf waar de directeur een collega is, en dat hij ook nog eens heel toegankelijk is, maakt het alleen maar makkelijker. 
Maar die openheid geldt niet alleen voor de directeur, eigenlijk zijn alle collega’s fijne mensen om mee samen te werken. Zo heb ik aan de avonturen die we hebben meegemaakt op de uitjes die we in het verleden hebben gehad, mooie herinneringen. Maak jij ook graag nieuwe herinneringen samen met ons?