Neem contact op Zoeken

Nieuwbouw MCX

Op deze pagina wordt informatie gegeven over de nieuwbouw van MCX die in samenwerking met Van der Linde Architecten is ontwikkeld.
Nieuwbouw MCX

Ons pand is nu écht officieel geopend!

Donderdag 9 februari was een spannende dag voor MCX. Ons nieuwe kantoor werd op deze dag namelijk officieel geopend door niemand minder dan de burgermeester van Apeldoorn. Hieronder een impressie van deze feestelijke middag!

22-02-2023
Nieuwbouw MCX

Een timelaps video met de bouw van ons hele pand

Bekijk hier de video

07-02-2023
Nieuwbouw MCX

Het wordt steeds mooier

Het nieuwe pand was al prachtig maar wordt steeds mooier! Nu ook aan de binnenkant de aankleding steeds meer vorm gaat krijgen, kunnen we niet wachten om er aan het werk te gaan.

27-09-2022
Nieuwbouw MCX

Rondkijken in het nieuwe pand

Vanaf deze week is de bouwvakvakantie voorbij en dat betekent dat er weer volop gewerkt kan worden aan ons nieuwe pand. Want hoewel de buitenkant er al vrij voltooid uitziet, is er aan de binnenkant nog voldoende werk te verrichten.

16-08-2022
Nieuws

De start van de infrastructuur van MCX

Naast dat ons nieuwe kantoorpand er ongelooflijk spectaculair uit komt te zien moet er natuurlijk ook gewerkt worden. Dat kan niet zonder een juiste installatie van de infrastructuur. De eerste stappen om dit te realiseren, zijn inmiddels genomen.

01-08-2022
Nieuwbouw MCX

Update nieuwbouw - Het schiet nu wel heel erg op!

Nog een aantal weken en dan openen de deuren van ons nieuwe kantoor! Voordat we aan het werk kunnen op onze nieuwe plek wordt eerst de serverruimte ingericht en zullen ook al onze spullen verhuisd worden. Tot die tijd moeten de Bouw Reuzen nog een aantal werkzaamheden uitvoeren.

14-02-2022
Nieuwbouw MCX

Update nieuwbouw - What you see is what you get

De bouw van ons nieuwe kantoorpand dat momenteel herrijst op de hoek van de Deventerstraat en de Quarles van Uffordlaan in Apeldoorn gebeurt op geheel eigen wijze. Er is voor dit ontwerp namelijk gekozen voor industrieel bouwen. Dat betekent dat alles de constructie en ook alle techniek in het zicht komt. Er wordt niets verstopt maar alles wordt juist getoond. Het is dus met recht: ‘What you see, is what you get.’

14-02-2022
Nieuws

MCX en Van der Linde Architecten bouwen groenste gebouw van Apeldoorn

IT-beheerder MCX bouwt het duurzaamste gebouw van Apeldoorn. Het hypermoderne kantoorgebouw, ontworpen door Van der Linde Architecten uit Deventer, scoort ‘excellent’ op de BREEAM-certificering en voldoet daarmee aan de strengste duurzaamheidseisen. En misschien nog wel belangrijker: het zorgt voor een iconisch gebouw aan de Deventerstraat.

03-06-2021
Nieuwbouw MCX

Er zit groei in MCX

Er zit groei in MCX! Begin vorig jaar is er daarom een start gemaakt met de plannen om een nieuw kantoorpand te realiseren. In samenwerking met Van der Linde Architecten zijn de plannen voor een fraai, ruim, modern en vooral duurzaam gebouw ontwikkeld.