Neem contact op Zoeken
Nieuwbouw MCX

Er zit groei in MCX

Er zit groei in MCX! Begin vorig jaar is er daarom een start gemaakt met de plannen om een nieuw kantoorpand te realiseren. In samenwerking met Van der Linde Architecten zijn de plannen voor een fraai, ruim, modern en vooral duurzaam gebouw ontwikkeld.

Groeiende behoefte naar meer ruimte

 

Door de ontwikkeling die MCX heeft doorgemaakt en die we nog verder willen doorzetten, is er ook behoefte aan een andere werkomgeving ontstaan. Er is lang gezocht naar mogelijkheden om vanuit ons huidige kantoor door te groeien. Uiteindelijk bleek de keuze om voor volledig nieuw en duurzaam te gaan, de beste. Die beslissing bracht een volgende uitdaging: ‘Wat zou de beste locatie voor een nieuw kantoor zijn?’ En eerlijk toegeven: daar zaten best een paar eisen aan. Zo moest de locatie in Apeldoorn zijn, het liefst niet ter ver van ons huidige stekkie. Ook wilden we een locatie die met het openbaar vervoer goed bereikbaar moet zijn dus op loopafstand van het station. En op een prominente plek waarmee we onze zichtbaarheid zouden kunnen vergroten, stond stiekem ook op ons lijstje!

Al sinds begin 2006 lag er een stuk grond braak dat ook nog eens een geschikt bestemmingsplan had. Dat kavel moest van ons worden! De plannen die we ondertussen hadden opgesteld, zijn door de gemeente en de welstandscommissie zeer positief ontvangen. Het was daarom niet lastig om de kavel van de gemeente te kunnen kopen. Zelfs het aanvragen van de vergunning voor het nieuwe pand is soepel verlopen.

Begin juni is het bouwbedrijf gestart met de bouw. Weer een nieuwe episode in het project waarmee we Apeldoorn gaan voorzien van een innovatief en spectaculair kantoorpand! Waarvan hieronder alvast een impressie is te zien.