Nieuws

De start van de infrastructuur van MCX

01-08-2022
Naast dat ons nieuwe kantoorpand er ongelooflijk spectaculair uit komt te zien moet er natuurlijk ook gewerkt worden. Dat kan niet zonder een juiste installatie van de infrastructuur. De eerste stappen om dit te realiseren, zijn inmiddels genomen.

Een plan van aanpak

Na een korte inspectie van de serverruimte in ons nieuwe kantoorpand, is er samen met de installateur een plan opgesteld voor de MCX infra-inrichting. Dit betreft dus de eigen interne infrastructuur en niet die van klanten. Aan het eind van augustus zal de netwerkconnectiviteit in orde gemaakt gaan worden zodat er door de medewerkers ook daadwerkelijk gewerkt kan worden. Eind september en oktober zal de set-up van de Molleruslaan verhuisd gaan worden naar het Kanaalpad.

Zoals op de foto’s te zien is, zijn de eerste zaken opgehangen in het nieuwe pand. Dit zijn de firewalls en switches om de connectiviteit naar en in het pand te realiseren. Bij deze werkzaamheden is het ook even gebleven omdat de deur van de serverruimte er nog niet is. De installateur zal op korte termijn alle netwerkkabels testen en labelen. Hiervan wordt uiteindelijk een plattegrond gemaakt die we ook nodig hebben want het zijn er 150! Ook gaat de installateur de komende periode de UPS laten activeren.