Nieuws

Nieuws

Onze nieuwe collega stelt zich voor

Mijn naam is Simone, ik ben 46 jaar jong en werk sinds afgelopen zomer bij MCX. Via een jobcoach ben ik bij dit groeiende bedrijf terechtgekomen. Deze coach vond de vacature voor (financieel) administratief medewerker wel bij mij passen en na overleg heeft ze contact tussen MCX en mij gelegd.

25-11-2021
Nieuws

Oracle lanceert nieuwe E-Business Suite innovatie

Oracle lanceert nieuwe E-Business Suite innovatie in release 12.2.11. Lees meer hierover.

15-11-2021
Nieuws

Kaseya-hack

De recente Kaseya-hack (VSA) heeft GEEN impact op de systemen van MCX. Wij hebben VSA nooit gebruikt. Heeft u aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk. Voor meer informatie over de hack: https://www.ncsc.nl/actueel/nieuws/2021/07/03/schakel-kaseya-vsa-uit-mogelijke-ransomware-aanval-via-leveranciersketen-gaande

04-07-2021
Nieuws

MCX en Van der Linde Architecten bouwen groenste gebouw van Apeldoorn

IT-beheerder MCX bouwt het duurzaamste gebouw van Apeldoorn. Het hypermoderne kantoorgebouw, ontworpen door Van der Linde Architecten uit Deventer, scoort ‘excellent’ op de BREEAM-certificering en voldoet daarmee aan de strengste duurzaamheidseisen. En misschien nog wel belangrijker: het zorgt voor een iconisch gebouw aan de Deventerstraat.

03-06-2021
Nieuws

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Linda Hesseling en sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het MCX-team. Ook in deze toch wel gekke tijd, kreeg ik een warm welkom. Zo heb ik tijdens mijn sollicitatiegesprekken uitgebreid kunnen spreken over mijn passie voor HR en op kantoor was er wederzijdse nieuwsgierigheid die mij nog enthousiaster heeft gemaakt. Door de groei van MCX was er ruimte gekomen voor een nieuwe HR-businesspartner, een functie die ik maar al te graag wil opvullen.

01-06-2021
Nieuws

MCX werkt slimmer, niet harder!

MCX schaft nieuw ticketsysteem TOPdesk aan … Eén van de merkwaarden van MCX is: ‘ Werk slimmer, niet harder . Alles wat je 2x moet doen, kun je automatiseren.’ De aanschaf van ons nieuwe ticketsysteem sluit erg goed aan bij deze merkwaarde.

01-06-2021
Nieuws

Wat hebben INNIO, Cannock en TU/e met elkaar gemeen?

MCX heeft een prachtige lijst met klanten … Klanten waar we heel trots op zijn. Aan dit indrukwekkende rijtje mogen we sinds kort drie nieuwe namen toevoegen.

28-04-2021
Nieuws

Interview met De Volksbank: “MCX staat altijd in de meedenk-modus”

Vanaf de allereerste ontmoeting met MCX is Joep Risseeuw, Delivery Manager bij de Volksbank, onder de indruk. “Ik zag meteen dat MCX goed luisterde, proactief meedacht en doorvroeg op de juiste punten.” Dat goede gevoel beklijft gelukkig, want na ruim één jaar na deze eerste ontmoeting is Joep Risseeuw nog steeds tevreden over de samenwerking.

07-04-2021
Nieuws

ISO normeringen MCX

Het is voor MCX belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor haar relaties. Deze betrouwbaarheid zorgt er immers voor dat we gewaardeerd worden. Zo zetten wij ons maximaal in voor onze taak en nemen we onze verantwoordelijkheden serieus.

11-01-2021
Nieuws

Wijziging telefoonnummers voor melden van storingen

Vanaf 3 augustus hebben we gewijzigde telefoonnummers voor het melden van storingen. Zo krijgen Peoplesoft gebruikers hun eigen nummer voor het aanmelden van storingen. Het telefoonnummer voor internationale gebruikers, +31 10 – 429 33 81, komt te vervallen.

03-08-2020