Nieuws

Nieuws

Kaseya-hack

De recente Kaseya-hack (VSA) heeft GEEN impact op de systemen van MCX. Wij hebben VSA nooit gebruikt. Heeft u aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk. Voor meer informatie over de hack: https://www.ncsc.nl/actueel/nieuws/2021/07/03/schakel-kaseya-vsa-uit-mogelijke-ransomware-aanval-via-leveranciersketen-gaande

04-07-2021
Nieuws

MCX en Van der Linde Architecten bouwen groenste gebouw van Apeldoorn

IT-beheerder MCX bouwt het duurzaamste gebouw van Apeldoorn. Het hypermoderne kantoorgebouw, ontworpen door Van der Linde Architecten uit Deventer, scoort ‘excellent’ op de BREEAM-certificering en voldoet daarmee aan de strengste duurzaamheidseisen. En misschien nog wel belangrijker: het zorgt voor een iconisch gebouw aan de Deventerstraat.

03-06-2021
Nieuws

Mag ik me even voorstellen?

Mijn naam is Linda Hesseling en sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het MCX-team. Ook in deze toch wel gekke tijd, kreeg ik een warm welkom. Zo heb ik tijdens mijn sollicitatiegesprekken uitgebreid kunnen spreken over mijn passie voor HR en op kantoor was er wederzijdse nieuwsgierigheid die mij nog enthousiaster heeft gemaakt. Door de groei van MCX was er ruimte gekomen voor een nieuwe HR-businesspartner, een functie die ik maar al te graag wil opvullen.

01-06-2021
Nieuws

Interview met De Volksbank: “MCX staat altijd in de meedenk-modus”

Vanaf de allereerste ontmoeting met MCX is Joep Risseeuw, Delivery Manager bij de Volksbank, onder de indruk. “Ik zag meteen dat MCX goed luisterde, proactief meedacht en doorvroeg op de juiste punten.” Dat goede gevoel beklijft gelukkig, want na ruim één jaar na deze eerste ontmoeting is Joep Risseeuw nog steeds tevreden over de samenwerking.

07-04-2021
Nieuws

ISO normeringen MCX

Het is voor MCX belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor haar relaties. Deze betrouwbaarheid zorgt er immers voor dat we gewaardeerd worden. Zo zetten wij ons maximaal in voor onze taak en nemen we onze verantwoordelijkheden serieus.

11-01-2021
Nieuws

Wijziging telefoonnummers voor melden van storingen

Vanaf 3 augustus hebben we gewijzigde telefoonnummers voor het melden van storingen. Zo krijgen Peoplesoft gebruikers hun eigen nummer voor het aanmelden van storingen. Het telefoonnummer voor internationale gebruikers, +31 10 – 429 33 81, komt te vervallen.

03-08-2020
Nieuws

Verlopen certificaten

Op zaterdag 30 mei zijn er twee certificaten verlopen. Het gaat om de 'AddTrust External CA Root' en de 'COMODO RSA Certification Authority' intermediate certificaten die wereldwijd gebruikt worden.

21-07-2020
Nieuws

Kritieke kwetsbaarheid in Oracle E-Business Suite: Patch is noodzakelijk

MCX adviseert de komende patchronde de SameSite Cookie in de Oracle E-Business Suite te implementeren. Hiermee wordt uw omgeving minder vatbaar voor cross-site request forgery (CSRF). Er is voor zowel EBS 12.1 als voor 12.2 een patch beschikbaar. Meer informatie is terug te vinden op:

02-07-2020
Nieuws

Update Covid-19 maatregelen

Naast alle maatregelen die reeds van kracht zijn en door de overheid worden aangegeven, heeft MCX als extra maatregel ingesteld dat verstoringen op productiesystemen van ziekenhuizen de hoogste prioriteit krijgen.

30-03-2020
Nieuws

Covid-19 maatregelen

MCX houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus (Covid-19) nauwlettend in de gaten. Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en hebben aan de hand van de adviezen van het RIVM de volgende maatregelen getroffen:

13-03-2020