Neem contact op Zoeken
Nieuwbouw MCX

Rondkijken in het nieuwe pand

16-08-2022
Vanaf deze week is de bouwvakvakantie voorbij en dat betekent dat er weer volop gewerkt kan worden aan ons nieuwe pand. Want hoewel de buitenkant er al vrij voltooid uitziet, is er aan de binnenkant nog voldoende werk te verrichten.

De schilders hebben hun mouwen opgestroopt en zijn volop bezig de wanden en plafonds te schilderen.  De armaturen zijn bevestigd aan de plafonds en aan de muren waarmee de inrichting van het licht is bepaald.

Ook zullen de airco’s binnenkort worden gemonteerd. En die hebben we hard nodig, zeker op zulke warme dagen als vandaag! De vloerbedekking is grotendeels aangebracht op de verschillende verdiepingen. De vloeren die nu nog beton zijn, zullen deze en volgende week worden gehuld in deze prachtige print.

De werkzaamheden aan de buitenkant van het pand zijn ook weer opgepakt. Zo is de bestrating van de parkeergarage afgerond en zijn de mannen druk bezig met het aanbrengen van de gouden horizontale en verticale banden aan de gevel.

Op vrijdag 16 september staat de voorlopige oplevering gepland. ‘Voorlopig’ omdat ervaring leert dat er soms ook wat tegenvallers zijn waardoor er met deze datum flexibel moet worden omgegaan. Maar we gaan er zeker voor om dit jaar aan het werk te gaan in ons nieuwe kantoor!