Werken bij MCX Zoeken
Blogs

Anton vertelt over de impact die MCX maakt

14-02-2024
Sinds 2018 werkt Anton voor MCX. Hij is gestart als Service Manager en sinds 2023 werkt hij ook als Teamlead. 'Door de ouderwetse mond-tot-mond reclame kwam ik achter het bestaan van MCX.'

Vervolgens heb  de nodige dingen over het bedrijf opgezocht en gesproken met oud-collega’s die de stap naar MCX al hadden gemaakt. Graag wilde ik bij een wat kleinere organisatie werken met een no-nonsens cultuur maar wel één die grote impact maakt. Dit doen we door oplossingen te bieden in het complexe IT-landschap van onze klanten. 

Wat ik prettig vind aan het werken bij MCX is dat als ik een hulpvraag stel aan mijn collega’s, ik ook echt wordt geholpen. Uiteraard is dit een wisselwerking. Omdat MCX niet heel groot is ontstaat er een natuurlijke samenwerking, je kunt immers niet om elkaar heen. Als (Young) professional wordt je hier opgeleid op maat en krijg je persoonlijke begeleiding. Daarmee wordt je echt een onderdeel van organisatie. MCX kan studenten een mooie start van hun carrière bieden, door te kijken naar hun kracht en passende functies. Daarnaast is het bedrijf ook nog eens erg flexibel, je hebt de vrijheid om keuzes te maken wat bepalend kan zijn voor de uitvoering van je werk.

Het is ook bijzonder dat er bij een bedrijf dat is gevestigd in Apeldoorn, maar liefst 7 collega's uit Groningen en 2 uit Drenthe komen. Een paar keer per week samen je werkdag starten in de auto is ook nog eens heel gezellig! Omdat thuiswerken hier de standaard is ben je welkom vanuit alle windrichtingen. 

Ik snap dat het merk MCX nog niet zo bekend is. Onze organisatie is nog vrij onbekend terwijl we een grote speler zijn op het gebied van Oracle beheer in Nederland. Kortom; klein in omvang maar groot in de dingen die we doen! Binnen de ICT /Oracle wereld hebben we wel bekendheid. 

Kom gerust eens langs om kennis te maken. de koffie staat klaar!