Werken bij MCX Zoeken
Blogs

Lees hier waarom Chris vindt dat we trotser mogen zijn

14-02-2024
"Omdat we al gauw denken; ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ zijn we voor mijn gevoel niet trots genoeg op de prestaties die we leveren." Dat zou volgens Chris, controller bij MCX, best anders mogen.

We zijn beheerders dus we opereren op de achtergrond en zijn haast onzichtbaar en dat terwijl klanten ons en onze werkzaamheden erg waarderen. We werken keihard en bereiken mooie resultaten, iets waar trotser op mogen zijn!

Dat we de waarde 'duurzaamheid' belangrijk vinden bij MCX is iets waar ik me helemaal in kan vinden. Ik zie het als een uitdaging om de impact op de wereld om je heen te beperken. Bij MCX lopen we hier in voorop zonder het uit te dragen. Met ons volledig elektrisch wagenpark, een locatie op loopafstand van het OV en een kantoorpand dat het groenste gebouw van Apeldoorn is kunnen we dus stellen dat MCX zeer duurzaam is.

Dat MCX een echt familiebedrijf is, zorgt voor sterke waarden. De focus ligt op het uitdragen van de waarden ‘eerlijk zaken doen en transparant zijn’. Dat betekent dat er wordt gezorgd voor goed werkgeverschap en een goede werksfeer. Het menselijk aspect is een drijfveer, hierdoor zijn de dienstverbanden langdurig. Collega’s gaan niet zomaar bij MCX weg.

De doorgroeipaden liggen bij MCX niet klaar, die bepaal je gaande weg zelf. Je bepaalt in zeker zin dus je eigen carrière. Daar moet je wel mee om weten te gaan want dat vergt wel verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling en succes. Er wordt hier zeker voldoende ondersteuning geboden om naar die persoonlijke doelen toe te werken. Je staat er dus niet alleen voor!