Werken bij MCX Zoeken
Blogs

Ontdek waarom Susanne blij is met de bevlogenheid van haar collega's

14-02-2024
"Bij de eerste organisatie waarvoor ik heb gewerkt, heb ik mij volop kunnen ontwikkelen. Het was een organisatie met een positieve, vooruitstrevende sfeer en gericht op samenwerken. Vanaf het moment dat ik op zoek ben gegaan naar een andere baan, bleven deze waarden voor mij belangrijk."

Ik kwam er achter dat deze waarden niet vanzelfsprekend en gemakkelijk te vinden zijn. Via de nodige omzwervingen kwam ik in contact met Johan en ben projectmatig voor MCX aan de slag gegaan. De waarden die mij zo motiveren, vond ik hier wel en in combinatie met een wederzijdse klik met collega’s ben ik als HR-professional gebleven en inmiddels zelfs in vaste dienst.

Hoewel ik mij, in het HR-vak, als een vis in het water voel, is een IT-organisatie nieuw voor mij. Ik vind het fijn dat collega’s de tijd nemen om mij uit te leggen wat het vak bij MCX inhoudt. Al denk ik niet dat dit een opgave voor hen is, ze praten met veel bevlogenheid over het IT-vak. Omdat MCX zich specifiek richt op technisch beheer van Oracle software is de benodigde kennis ook specifiek. Collega’s leren van en met elkaar door veel kennis te delen. Ik vind het mooi om te zien dat hier de tijd voor wordt genomen en zowel werkervaring als de laatste technieken worden gedeeld.

Wel denk ik dat wat MCX en de collega’s te bieden hebben, meer bekendheid mag krijgen. Juist omdat het een unieke en positieve eigenschap is. Door het delen van kennis meer te structureren en te combineren met erkende externe opleidingen, wordt ontwikkeling nog toegankelijker voor huidige én nieuwe collega’s.

Wil je bijdragen aan een positieve en vooruitstrevende sfeer samen met enthousiaste collega’s? Je ontwikkelen in technisch IT-beheer en werken aan duurzame oplossingen voor zowel in- als externe vragen? Dan maken we graag kennis met je!