Blogs

Terugblik DEUG conferentie 2024

06-06-2024
Donderdag 30 mei heeft MCX deelgenomen aan de DEUG Conferentie 2024. MCX-collega Wouter geeft in onderstaand verslag een terugblik van deze dag in Utrecht.

Tijdens deze dag mochten we niet alleen een presentatie geven over wie we als MCX zijn en waar we voor staan, maar ook over de innovaties en ontwikkelingen waar we momenteel volop aan werken. Onze presentatie werd goed ontvangen en er werden leuke vragen gesteld over onze technische innovaties op Peoplesoft-gebied. 

We hadden deze dag een MCX-stand waar bezoekers en bestaande klanten bij ons terecht konden voor een praatje, informatie en natuurlijk leuke goodies!

De conferentie bood ook een waardevolle kans om bestaande klanten te spreken en te leren van de ontwikkelingen van andere instellingen en bedrijven. Zo hebben we deelgenomen aan inspirerende sessies van Oracle, CY2, Hogeschool Inholland, Noorderpoort, Universiteiten Leiden en Amsterdam en Rijn IJssel. Het was fantastisch om te zien hoe innovaties en best practices gedeeld werden om de onderwijssector vooruit te helpen.  

Het was een inspirerend evenement en we kijken ernaar uit om de opgedane kennis en contacten in te zetten om onze dienstverlening verder te verbeteren. Dank aan de organisatoren voor deze geslaagde conferentie!