Neem contact op Zoeken
Nieuws

ISO normeringen MCX

11-01-2021
Het is voor MCX belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor haar relaties. Deze betrouwbaarheid zorgt er immers voor dat we gewaardeerd worden. Zo zetten wij ons maximaal in voor onze taak en nemen we onze verantwoordelijkheden serieus.

ISO Normeringen

Een belangrijk onderdeel van deze betrouwbaarheid is het gebruik van een integraal managementsysteem dat ervoor zorgt dat de dienstverlening steeds op een hoger niveau komt. In dit managementsysteem worden diverse deelgebieden van de dienstverlening gecontroleerd en meerdere keren per jaar wordt er een audit uitgevoerd door interne en externe partijen. Het bevat de volgende normen en raamwerken:

  • ISO 9001 (kwaliteit)
  • ISO 14001 (milieu)
  • ISO 20000 (service management)
  • ISO 22301 (bedrijfscontinuïteit)
  • ISO 27001/NEN 7510/PCI-DSS/SOC2 (informatiebeveiliging)
  • MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)

Begin december hebben de externe audits voor de ISO normeringen weer plaatsgevonden. Deze audits waren onderdeel voor de hercertificering van de bestaande normeringen en tevens een certificering voor een nieuwe norm, de ISO 22301. MCX heeft alle audits met succes af kunnen ronden waardoor we voor de komende jaren deze certificaten weer kunnen gebruiken. Daar zijn we natuurlijk trots op!

In januari 2021wordt er nog een audit uitgevoerd voor ons jaarlijks SOC2 rapport over 2020. De verwachting is dat we deze rapportage in februari 2021 weer aan onze relaties kunnen sturen.

We zijn ervan overtuigd dat we hiermee goed op onze toekomst en die van onze relaties, zijn voorbereid.