Nieuws

Onze nieuwe collega stelt zich voor

25-11-2021
Mijn naam is Simone, ik ben 46 jaar jong en werk sinds afgelopen zomer bij MCX. Via een jobcoach ben ik bij dit groeiende bedrijf terechtgekomen. Deze coach vond de vacature voor (financieel) administratief medewerker wel bij mij passen en na overleg heeft ze contact tussen MCX en mij gelegd.

De eerste kennismaking was heel ontspannen, we hebben bijna 1,5 uur zitten kletsen! Echt een warm welkom dus. De dagen erna waren spannend; had ik een nieuwe baan of niet? Gelukkig kwam het goed nieuws uiteindelijk en half juli ben ik in dienst gekomen.

Ik houd me met name bezig met het betalen van binnenkomende facturen, administreren in het boekhoudprogramma, bestanden scannen en in het programma toevoegen. Ook zet ik de uitgaande facturen klaar zodat deze alleen nagekeken hoeven worden en te worden verstuurd naar onze klanten. Daarnaast houd ik gegevens bij die gaan over het stroomverbruik en het afval van MCX. Zo af en toe krijg ik er een los uitzoekklusje bij, dat vind ik leuk om te doen.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn fotocamera op pad om al het moois om mij heen vast te leggen. Ik heb een hybride camera en sinds vorig jaar heb ik er een digitale spiegelreflexcamera bij en vanaf mijn eerste kiekje ben ik helemaal weg van natuurfotografie. Ik heb zelfs een website waarop veel van mijn foto’s te zien zijn. (www.simonefelder.nl)

Naast het fotograferen van de natuur, loop ik er ook graag hard. Zo loop ik twee keer per week een rondje van ongeveer tien kilometer in en om de prachtige bossen van Apeldoorn. In februari doe ik mee met de midwinter marathon, samen met een aantal collega’s die zich ook hebben opgegeven. Ook vind ik het gezellig om af en toe een terrasje te pakken met vrienden en vriendinnen.