Nieuws

VUB nieuwe klant van MCX

13-01-2022
Vrije Universiteit Brussel kiest voor MCX voor het technisch applicatie beheer van hun PeopleSoft Campus Solution applicatie.

De Vrije Universiteit Brussel maakt al een aantal jaren gebruik van de Oracle applicatie PeopleSoft Campus Solutions als Studenten Informatie Systeem.

 

Het technisch onderhoud van deze applicatie wordt op dit moment nog door de VUB zelf gedaan maar omdat dit onderhoud steeds meer een uitdaging wordt vanwege de benodigde specialistische kennis, heeft de VUB aangegeven een partner te willen selecteren zodat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Eind vorig jaar hebben ze daarom een aanbesteding uitgeschreven voor het technisch applicatie beheer van hun PeopleSoft Campus Solution applicatie. Door de ruime ervaring van MCX op dit vlak en de tevredenheid van andere PeopleSoft Campus Solutions klanten heeft de VUB, MCX geselecteerd om deze opdracht uit te mogen voeren!

De VUB is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. De VUB heeft als missie dat ze, door het afleveren van gedegen onderzoek en onderwijs op maat,  een actieve en betrokken bijdrage leveren aan een betere samenleving. De Vrije Universiteit Brussel heeft campussen in Elsene, Jette, Anderlecht, Gooik, Leuven en Diest. Daarnaast worden er colleges gegeven op bijzondere locaties door heel Brussel heen.

Op dit moment is de transitie van het beheer in volle gang. Vanaf 1 februari is MCX verantwoordelijk voor het volledige technisch applicatiebeheer. Dit omvat alle componenten binnen PeopleSoft Campus Solutions zoals databases, Peopletools en Elastic Search.