Nieuws

Mag ik me even voorstellen?

01-06-2021
Mijn naam is Linda Hesseling en sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het MCX-team. Ook in deze toch wel gekke tijd, kreeg ik een warm welkom. Zo heb ik tijdens mijn sollicitatiegesprekken uitgebreid kunnen spreken over mijn passie voor HR en op kantoor was er wederzijdse nieuwsgierigheid die mij nog enthousiaster heeft gemaakt. Door de groei van MCX was er ruimte gekomen voor een nieuwe HR-businesspartner, een functie die ik maar al te graag wil opvullen.

Bij MCX ga ik me bezighouden met werving van en onderhandeling met nieuwe medewerkers, personeelsadministratie, wet- en regelgeving en op basis daarvan stappenplannen vormen om vervolgens advies te kunnen geven. Iemand die personeelszaken voor MCX en de medewerkers goed regelt zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn; IT!

Na twee universitaire bachelors en twee universitaire masters (waarvan Business Administration: HRM de laatste was), heb ik gewerkt als recruiter, intercedent, HR-assistent en vervolgens als HR-specialist. Kortom: theoretische studies met een praktische insteek, en praktische werkervaring met een theoretische insteek.

                                                                     

In mijn vrije tijd trek ik graag mijn rolschaatsen aan en zet ik “rolschaats-muziek” op, of trek ik mijn kleurrijkste sportoutfit aan en ga ik dansen op Zumba-muziek. Omdat ik hierin ook lesgeef kan ik mijn collega’s misschien ook wat Zumba-kennis bijbrengen!

Samen met mijn vriend woon ik in het centrum van Apeldoorn. Wij hebben een heerlijk dakterras waar je fijn kan zitten met een boekje of met vrienden. Bij regen en wind zitten wij liever binnen en gaan we de strijd met elkaar aan in een potje Carcasonne of Catan.

Maar het allerliefste sta ik boven op een besneeuwde bergtop, bind ik mijn snowboard onder mijn boots zodat ik kan carven over een vers geprepareerde piste….of offpiste te gaan om verse sporen te trekken in de tiefschnee op een uitdagende bergflank. Er is niets lekkerder dan het adembenemende uitzicht, de frisse berglucht en natuurlijk de gezelligheid!